בהחלט ניתן

  • קיבלתי שלילהל3 חדשים עקב צבירת 36 נקודות בחמש שנים
    ירון | 28/05/2009 17:48

    שאלתי היא: האם ניתן לעשות משהו? ואם כן מה ניתן לעשות

    • בהחלט ניתן
      דוד, מתנדב בתנועה | 29/05/2009 01:27

      ירון מכובדי כמות הנקודות שקיבלת היא ביחס הפוך לרצינות שלך ולאחריות שאתה מפגין על הכביש. הדרך "לעשות משהו" היא לנהוג כחוק ולהפסיק לצבור נקודות. אני שמח על עצם השלילה ויותר מכך על האפשרות החוקית של הורדת נהג מהכביש מאחר שהוא עבריין סידרתי.

      • זה פורום משפטי או פורום אור ירוק???
        נהג זעיר | 31/05/2009 01:40

        נדמה לי שהבחור לא ביקש שאיזה שוטר wanna be יטיף לו מוסר וישמח לאידו. לדעתי הוא ביקש חו"ד משפטית, בעדיפות מעו"ד. אתה הבנת את זה ברוך? אה סליחה, דוד?

      • ל"מצטדק" (מתנדב)בתנועה לפי תשובתך אתה בטח
        ירון | 31/05/2009 13:51

        לא צדיק גדול אם תיסע קלומטרז' כמוני אתה לא תצבור 36 נקודות אלא 360 מינימום וזאת תוך חמש שנים אי לכך טול קורה מבין עיניך ותשיב עניינית למה ששאלתי להזכירך ..כי מתוך 36 נקודות שצברתי אף אחת מהן לא הייתה סכנה לציבור אז אל תטיף מוסר כשלא צריך אני מקווה שתמשיך להתנדב ולא לשפוט אחי היקר

        • צדיקים, מלאכתם נעשית בידי אחרים
          דוד, מתנדב בתנועה | 31/05/2009 13:59

          לא בדקנו מי נוהג יותר ואפילו אם אתה נוהג יותר ממני, אין לי את המספר היחסי של נקודות שיש לך. לעצם הענין, אני שמח שיש מי שמלמד אנשים כמוך ואותך לקח. כפי שציינתי בכותרת, מישהו אחר עושה את העבודה וקורא אותך לסדר. הבעיה של כ-ו-ל-נ-ו היא שכולנו יודעים מה האחרים צריכים לעשות אחרת ולנו מותר לעשות מה שאנחנו רוצים. ענין הנקודות בא לכפות עליך את החוק, הר כגיגית. אם תנהג כחוק, תיסע יותר קילומטרים בפחות סיכון. והערה ל"נהג זעיר": אני מקבל בקורת ושיפוט ממנהל האתר. הבקורת שלך, במדה ויש לה מקום, מתקבלת. דיבור בנוסח (אפילו רק במשתמע) של אתה לא מענין ודבריך לא לענין אז שב ושתוק, אינם מתקבלים. אתה הבנת את זה, (אולי זה שמך) ברוך?

          • מזמור לדוד
            נהג זעיר | 01/06/2009 22:33

            התשובה הקנטרנית והמתלהמת שלך לא הפתיעה אותי כלל. מרפרוף קליל בפורום רואים שברוב המקרים אתה מטיף מוסר לשואלים, דבר המקדם איזושהיא אג'נדה זרה שלך (ותהא זו מוצדקת ככל שתהא). מי ששואל כאן בד"כ מתכוון לקבל מענה משפטי, ולא לקבל את חוות דעתך על אופיו כנהג או כאדם. ותשים לב שאני לא הראשון שמעיר לך על כך (וגם לא השני או השלישי). או בקיצור: "אם גם האדם השלישי שפגשת ברחוב אומר לך שאתה שיכור - לך לישון"