מזל שאתה לא המחוקק

  • שלט "נהג חדש"
    עודד | 22/04/2009 20:02

    אני כותב בקיצור כדי לחסוך על הקריאה. קיבלתי קנס 250 שקל על זה שלא שמתי נהג חדש, עכשיו נעזוב את תשלום הקנס. אין עדיין ברצוני לשים את השלט "נהג חדש" בגלל שאני מרגיש שיחס שאר הנהגים הוא מסכן אותי בכביש בגלל שמצפצפים ועוקפים אותי בלי סיבה. כלומר העובדה שהחוק אומר שאני צריך לשים את השלט מסכנת אותי שלא בצדק. החוק הזה הוא כאמור כדי לגרום לנהגדים להיזהיר ממני במקרה שאני בולם פתאומית או סוטה כך הוסבר באתר ונגיד שזה רק כדי להזהיר, זה מטומטם בגלל שלפי חוק חייבים לשמור מרחק ולהיות זהיר ב-100% כל הזמן ככה שזה לא משנה עם אני שם שלט או לא. מה שנובע מזה הוא א' האם אני יכול לערער על הקנס. וב' והכי חשוב!!!! איך משנים את החוק הזה, או בכלל והאם אפשר לעשות עצומה אם כן איך עושים את כל הדברים הנ"ל כי אין ברצוני לשים שלט שמסכן אותי ומטופש לגמרי, עכשיו עוד דבר שבכלל סותר את החוק הזה הוא קנס למי שלא נהג חדש ושם שלט של נהג חדש! הרי אם השלט נועד להזהיר נהגים אז זה רק מוסיף לביטחון הנהגים עם נזהרים מהמכונית אז למה צריך לקבל כנס על זה ששמים את השלט שכאמור אמור לעזור לנהגים להיזהר ולשמור על הערנות שלהם שגם ככה צריכה להיות להם בלי שום קשר לכלום!!?!?! בקיצור איך לעזעל משנים חוק טיפשי לגמרי שכזה.

    • מזל שאתה לא המחוקק
      דוד, מתנדב בתנועה | 23/04/2009 07:04

      חוקי התנועה נכתבו - כולם - בדם !!!! כתבו אותם אנשים שיותר ותיקים ממך בנהיגה לכל אחד יש חוק שמפריע לו באופן מיוחד וכמות העבירות המתבצעות בדרכים היא העדות הטובה ביותר למה שאני אומר. לאחד זה המהירות בכביש, לשני זו החניה באדום-לבן ליד הבית בשבת כשזה לא מפריע לאף אחד, לצעירים החוק שאוסר להסיע יותר משני נוסעים ולך השלט של הנהג החדש מאחר ואתה לא קובע לאיזה חוק צריך לציית ומאיזה חוק מותר מותר להתעלם, עליך לציית לכל החוקים באשר הם חוקים. הברירה היחידה שיש לך בכדי שלא לנהוג על-פי החוק, הברירה היחידה, היא לא לנהוג זו הבחירה שיש לך. כאשר אתה נוהג, כל החוקים מחייבים אותך. אם אתה רוצה להפיץ עצומה בענין, אתה מוזמן לעשות את זה, זה חוקי ומקובל ואפילו הגיוני, אבל עד שהעצומה תשיג את מטרתה, עליך לציית לחוק ולהציב את השלט כחוק.

      • אין לי בעיה עם העכיפה יש לי בעיה עם החוק
        עודד | 23/04/2009 15:03

        אני לא מחפש לא לציית לחוק או חושב שאותו שוטר היה לא בסדר אני חושב שהחוק עצמו לא בסדר ואת זה אני מחפש לשנות. אני יתן הסבר:אנשים רואים שלט "נהג חדש" אוטומטית חושבים נהג פחות טוב ובפועל 99% חסרי סבלנות ומנסים לעקוף במחשבה שאחרי זה אותו נהג ידפוק אותי, עכשיו איזה הגיון זה להגיד השלט נועד לגרום לנהגים להיות זהירים יותר בכביש אתה צריך להיות 100% אין יותר מ-100% אז השלט לא אמור לגרום הבדל אבל בוא נגיד שהולכים לפי זה שאנשים לא יצייתו לזה שהם צריכים להיות 100% והם גם שיכורים נוסיף את זה אז עם נהג חדש יבלום פתאום או נהג ותיק יש הבדל במרחק שצריך לשמור כדי לא להיכנס עליו + זמן תגובה? ממש לא.מה שעוד! יש חוק שאסור לנהג ותיק לשים את השלט הזה!למה?! כי אז נהגים אחרים יותר יזהרו ממנו ויהיו יותר זהירים? אהה זה לא בסדר.. אני מעלה פה משהו שישמע כמו מחשבה לקונספירציה אבל אני מאמין שזה דרך לסמן נהגים חדשים כדי שמשטרה תידע לזהות אותם יותר טוב ולהגיב בהתאם כדי לחנך אותם. עכשיו אני יוסיף משהו טיפה לא קשור גם העניקה כלפי נהגים חדשים הוא חמורה יותר במחשבה שאם נחנך אותם עכשיו הם ילמדו... ומה עם נהג הוא כבר ותיק!! אז הוא בכלל אמור לציית לחוקים כי הוא אמור לדעת אותם פיקס אז לו נוותר? להם צריך לתת את העונש היותר גדול כי כבר מושרש להם לא לנהוג לפי חוק וצריך לשנות את זה או במקרה המוגזם לתת את אותו עונש בדיוק!עם מישהו כבר קרה עד פה! איך מנסים לשנות חוק/חוקים??

        • *אכיפה(טעות)  לת
          עודד | 23/04/2009 15:04

        • אתה חייב לסדר את המחשבות שלך
          דוד, מתנדב בתנועה | 23/04/2009 23:16

          הקטע שלך לא מנוסח ולא כתוב בצורה בהירה מה שהבנתי ממך זה שאתה חושב שענין השלט "נהג חדש" לא לענין וצריך לשנות את החוק בענין הזה סדר את הנימוקים שלך בצורה ברורה ונוכל להמשיך את הדו-שיח שלנו