דוחות חניה

  • המצאת אישורי משלוח לגבי דוח חניה
    רוני | 20/04/2009 21:29

    עברתי עבירת חניה ב1998, קיבלתי הודעה ראשונה ב2004 מאז ועד היום כתבתי לרשות מס' מכתבים מבלי שנעניתי. לפני חודשיים בוצע עיקול על חשבון הבנק שלי, שילמתי תחת מחאה לחברת עורכי הדין (נציגי העריה) וכיום אני דורש אישורי משלוח בכדי שאוכל לתבוע בבית המשפט. חברת עורכי הדין המציאה לי טבלה מהמחשב שלהם לגבי התאריכים בהם נשלחו הדרישות, אך מסרבת להמציא לי את האישורי הדואר בטענה כי מי ששילם הודה בעבירה. האם רשות מקומית חייבת להמציא אישורי משלוח מדואר ישראל לגבי דרישות תשלום לדוח חניה? האם רק לאחר פניה לבית המשפט אני יכול לחייב אותם להמציא לי אישורי משלוח?

    • דוחות חניה
      עו"ד אילון אורון | 21/04/2009 07:36

      ראה כי תשובה לשאלתך נענתה מספר רב של פעמים באתר באופן מפורט - תוכל לגלוש ולאתרה. בברכה עו"ד אורון מנהל הפורום התשוובת בפורום אינן מהוות תחליף ליעוץ משפטי

      • לא ניתן לבצע חיפוש בפורום- עברתי על 20 דפים
        רוני | 22/04/2009 12:38

        ולא מצאתי נושא זהה. במקרה שלי כבר שילמתי בכדי להסיר את העיקול לאחר שחב' עורכי הדין הסבירו לי כי לא ניתן לעשות דבר וביצוע העיקול יגביל את יכולתי לעשות פעולות פשוטות בחשבן כגון משיכת מזומן, יחזרות תשלומי כרטיס האשראי שלי וכו'. התשלום בוצע "תחת מחאה" במכתב עם חותמת התקבל ע"י חב' עורכי הדין, ובוצע בכדי להוריד את איום העיקול מחשבון הבנק שלי. חב' עורכי הדין טוענת, לאחר התשלום, כי לא ניתן לשלם תחת מחאה, התשלום מהווה הודאה בעבירה ולכן אינם מחוייבים לשלוח לי אישורי משלוח. מכתב ששלחתי למבקר עירית נתניה הפנה אותי חזרה לחב' עורכי הדין. אני מעוניין לפנות לבית המשפט, במידה והעיריה לא תצליח להמציא אישורי משלוח, בכדי שיפצו אותי על הכסף שגבו וכן על עוגמת הנפש. שאלותי: 1. האם לא ניתן לשלם "תחת מחאה"? 2. האם העיריה עדיין מחוייבת לשלוח אישורי משלוח דואר רשום גם לאחר התשלום? 3. במידה וישלחו את אישורי הדואר - האם ניתן לתבוע על נזק כלכלי ועוגמת נפש? תודה