תשובה

  • נהיגה בעומס יתר באוטו חברה ללא ידיעה ויש לי משפט
    רן | 18/04/2009 14:23

    אני נהגתי באוטו של החברה שהיה מעומס ב38% יותר מהמותר ללא שידעתי שכך המצב, משטרה עצרה אותי וקיבלתי הזמנה לבית משפט לעוד שנה רקע: אני 15 שנה רישיון ללא עבירות תנועה ,אני לא העמסתי את האוטו, אם ההיתי יודע שכך הדבר לא ההיתי מבצע את העבודה, בשימוע אצל המשטרה לא קיבלתי פסילה וזה בגלל העבר הנקי שלי 1. מה העונשים הצפויים בגין עבירה כזו בבית משפט? 2. האם יש סיכוי להקל בעונש בדרך כול שהיא? 3. אחרי כמה נקודות זה קורס נהיגה מונעת? 4. האם במקרה זה כדאי לקחת עו\"ד ? תודה מראש

    • תשובה
      אורן המקורי | 18/04/2009 15:23

      אם אין לך עבירות תנועה קודמות הדבר יעמוד לזכותך בגזירת העונש. להתייעץ עם עו"ד לא עולה כסף.

    • משהו מוזר לי . . .
      גיא "אנשים באדום" | 18/04/2009 16:35

      הרי לא לקחת את האוטו (אני מניח שזו משאית לא?) לטיול. ידעת לאן אתה נוסע ומה יש לך ברכב, או שאני טועה ? קשה לדעת מה יחליט השופט, מן הסתם הוא יתחשב בגליון הנקי שלך. להקל בעונש ? תבקש מהשופט שיתחשב בך,בעברך,במקצועך וכד'. קורס נהיגה מונעת אחרי 12 נקודות. עבירה זו גוררת איתה 10 נק' אבל כדאי להיות אופטימיים והשופט יקל עליך. בעיקרון הנהג ! הוא האחראי לרכב מרגע התנעתו ועד סיום הנסיעה. למזלנו הנסיעה לא הסתיימה בתאונה ........ אני מציע תמיד להקפיד לבדוק. סע כחוק ותגיע רחוק ! גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com

    • עומס יתר
      עו"ד אילון אורון | 21/04/2009 07:42

      לאור הסטיה הגבוהה מהמשקל המותר,קיימת סכנה למספר חודשי פסילה בפועל, ויש לטפל בנושא ברצינות (מומלץ לא לחכות עד למשפט). בברכה עו"ד אילון אורון מנהל הפורום