למה לבטל קנס על עבירה שביצעת ?

  • קנס בגין מעבר שטח הפרדה
    sk | 12/04/2009 16:11

    שלום רב קיבלתי קנס כי נהגתי ברכב המחולק על ידי שטח הפרדה ועברתי על שטח הפרדה, לפי הקנס כתוסב שזה בניגוד לתקנה 36(ב) לתקנות התעבורה. רציתי לדעת האם אפשר לבטל את הקנס? אציין כי לא היה תמרור במקום שאוסר לעבור על שטח ההפרדה ורק במרחק של מטרים רבים בסוף שטח ההפרדה יש גדר שאינה מאפשרת מעבר. אשמח לקבל תשובה בהקדם.

    • למה לבטל קנס על עבירה שביצעת ?
      גיא "אנשים באדום" | 12/04/2009 17:26

      לפי דבריך עברת על שטח הפרדה בנוי (אני מניח שאתה רוכב אופנוע), מן הסתם לא חשבת שמותר לעבור שם, הרי הנסיעה אמורה להתבצע על הכביש ולא במקום כזה. התמרור (שלא היה לדבריך) "החסר" לא היה אמור להיות, כפי שאין תמרור האוסר לחניה על המדרכה, נכון ? יחד עם זאת אני נותן לך "טיפ" חינם על אף ..... ולמרות הכל ........ קריטריונים לדו"ח אזהרה : הודאה בביצוע העבירה וותק רישיון נהיגה חמש שנים לפחות העבירה היא ברירת משפט (ולא הזמנה למשפט) אין לנהג שום דו"חות בשנתיים האחרונות. נסיבות ביצוע העבירה ושיקול דעת של המשטרה. את הבקשה שולחים לתחנת המשטרה הקרובה למקום האירוע בהתאם לכתובות הרשומות בגב הדו"ח. סע כחוק ותגיע רחוק ! גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com