תשובה

  • דוח על דיבור בטלפון בחנייה
    נגיב | 06/04/2009 19:29

    בתאריך 6/4/09 קיבלתי קנס על סך 1000 ₪ בחניון שנמצא מזרחית לבנק מסד בבאר שבע בטענה שדיברתי בטלפון בזמן נהיגה , אני אכן דיברתי בטלפון ומתוך הרכב ואני מודה בזה , אבל , זה לא היה בזמן נהיגה וגם הרכב היה חונה במקום חנייה ולעולם לא שמעתי על קנס כזה שנהג שנמצא בתוך רכבו בחנייה אסור לו לדבר בטלפון , לא בכביש ולא בזמן נהיגה. אינני רואה בזה שום סיכון וגם לא רואה בזה כעבירה על החוק עם כל הכבוד לשוטר כאיש שתפקידו לאכוף את החוק , כולנו בני אדם וכולנו טועים , אני אדם שתורם מזמני האישי כרכז בטיחות בדרכים וכמשתף פעולה עם הרשות הלאומית לבטיחות בדרכים בבית ספר שייח חמיס אלקרינאוי , לא הרשתי ולא מרשה לעצמי לעבור עבירות שיסכנו נהגים ונוסעים בכביש , לכן כשדיברתי באוטו הייתי במקום שבו אני לא מסכן את עצמי ולא מסכן נוסעים, נהגים, או אפילו הולכי רגל . אז אנא מכם כאנשי יושר וכאנשי כבוד ואכיפת חוק על פי חוק לבטל את הקנס .

    • תשובה
      קובי | 06/04/2009 20:32

      שלום, תדע במידה ותוכיח שהרכב היה חונה תגיש בקשה לביטול הדוח, בנסיעה ואפילו בתוך חניה שלא מסכן אף אדם ודיברת בפאלפון ירשם לך דוח, כך שעכשיו אתה צריך להוכיח.חג שמח.

    • אנחנו לא הכתובת
      דוד, מתנדב בתנועה | 07/04/2009 11:24

      מכובדי מסיומת הפניה שלך משתמע כאילו אנחנו כאן בפורום הננו הכתובת לביטול הדו"ח. עליך לפנות אל לשכת התנועה המצויינת בגב הדו"ח ו/או לבקש להישפט. לפי דבריך אין הצדקה לדו"ח אלא אם כן השוטר ראה אותך מגיע לחניון תוך כדי שיחה במכשיר, או אפילו רק החזקתו ביד ללא שיחה אנחנו כאן רק על תקן נותני עצות, כמו יושבי בית-קפה. אין לאף אחד מאיתנו סמכות לבטל דו"ח.

    • דיבור בטלפון
      עו"ד אילון אורון | 11/04/2009 14:17

      אתה טוען כי דברת במצב עמידה, אך הבעיה שהשוטר רשם כי דברת בנסיעה , וביהמ"ש עשוי להאמין לשוטר. בברכה עו"ד אורון מנהל הפורום התשובות בפורום אינן מהוות תחליף ליעוץ משפטי