המאה ה 21

  • אי דיוקים בדו"ח תנועה
    תמר | 26/03/2009 15:03

    קיבלתי דו"ח חניה שבו מצויין מספר הרחוב שבו עברתי את העבירה בחנייתי את רכבי. מספר הרחוב שהם רשמו על גבי הדוח הוא שגוי!ויש לי תמונות שמוכיחות את העניין. אבל בדו"ח רשום עוד :תאור העבירה "העמדת הרכב בצד המעקה" וזה אכן נכון. האם דינו של דו"ח זה להתבטל בבית המשפט לאור חוסר דיוקו? או שיהיה עלי לשלמו. וכמו כן -באיזה והיכן עלי להגיש את הבקשה למשפט בבית המשפט בעירי או בעיר בה קיבלתי את הדו"ח? נ"ב: ניגשתי לעיריה שטוענת שהעבירה נעברה על-ידי והיא איננה מתכוונת לבטלו.

    • המאה ה 21
      עו"ד אחד | 27/03/2009 03:10

      פקחי העיריות, רובם ככולם, מתעדים את העבירות במצלמה דיגטלית. אי לכך, קשה מאוד (ובד"כ בלתי אפשרי) להתמודד איתם בבית המשפט. בית המשפט לא ממהר לזכות בשל טעות טכנית. אם העבירה צולמה (ניתן לברר זאת באגף החניה של העירייה וניתן אך לראות את התמונות) הדבר המומלץ ביותר הוא תשלום הקנס.

      • תשובה שאינה מספקת , מישהו אולי יודע?
        תמר | 29/03/2009 11:15

        תודה על התשובה אך אבקש לדעת(לא חוות דעת )אלא האם החוק מתייחס לזה . האם על -פי החוק נכתב שעל הדו"ח להכתב באופן מדוייק ולכלול בו את כל הפרטים לאשורם ולא דינו להתבטל .