חלק משיטת הניקוד

  • רשיון נפסל ללא ידעתי מה זה ???
    רובי | 20/03/2009 15:13

    הבחורה אמרה לו שאני פסול לנהיגה מתאריך 07/08 פסילה של משרד הרישוי ..... ראוי לציין שלפני שלושה חודשים ביקשתי לקבל את מספר הנקודות שלי וקיבלתי מסמך האומר כי אני עומד על 26 נק ... השוטר שחרר אותי במזל ואמר לי ללכת לבדוק את זה בדחיפות במשרד הרישוי ... מעניין אותי לדעת מה זה יכול להיות אני ממש בלחץ מהסיבה שהרכב זה הדבר אני עובד איתו ???? בתודה מראש רובי

    • חלק משיטת הניקוד
      דוד, מתנדב בתנועה | 20/03/2009 18:13

      חלק משיטת הניקוד קובע כי במצב של צבירת מספר נקודות תוך שנתיים, או מספר אחר תוך ארבע שנים וכו' הנהג מקבל שלילה מנהלית לתקופות שונות. משרד הרשוי מידע את הנהג במכתב רשום לכתובתו הרשומה על גבי רשיון הנהיגה מתוך היכרות קרובה עם חבר שעבר את החוויה, אני יכול לומר לך שזה מאד מאד יעיל וכי הוא למד לקח בדרך הקשה לתשומת לבך, נהג בשלילה אינו יכול להיות נהג מלווה לנהג צעיר/חדש ולפיכך הפתרון של "הבן שלי יהיה הנהג שלי" אינו חוקי.