דו"ח עירייה או דו"ח משטרה?

  • חניה בטעות בחניה המיועדת לנכים
    ניסים טולדנו | 18/03/2009 12:48

    בשוגג החנתי את הרכב במקום המיועד לנכים. החנייה עצמה מסומנת בכחול(האספלט) אך התמרור המראה כי חניה זו מיועדת לנכים נמצאת בסוף שורת החניה הנוכחית אך עם הפנים לצד השני, כך שלא יכולתי לראות את הכתוב בתמרור. על דבר זה קיבלתי דו"ח של 500 ש"ח. האם ניתן לעשות משהו עם הדו"ח הזה?

    • דו"ח עירייה או דו"ח משטרה?
      אורן המקורי | 18/03/2009 13:39

      בכל מקרה אם לא ניתן לראות את התמרור עדיף שתצלמו כבר עכשיו במידה ותרצה לפעול (לא יודע עד כמה זה יעזור) אבל לפחות זה ינציח את המצב הקיים.צלם מאיפה שהחנת, כדי להראות את הבעייתיות.

      • חניה במקום של נכים
        ניסים טולדנו | 19/03/2009 00:22

        דוח עירייה

    • נמאס מכל התירוצים
      כיסא גלגלים | 08/04/2009 00:56

      אני יסביר לך למה. נגיד נכה עם כיסא גלגלים מחפש חנייה והוא רואה שכל החניות נכים תפוסות גם אם זה רכב שרק עצר לשנייה הנכה לא מודע לזה, אז הוא מסתובב וחוזר הביתה או מחנה איפה שאין לו גישה לכיסא . וכל זה כי התרבות של הישראלים וחוסר הכבוד לנכים, כל התירוצים שבעולם לא יעזור שמענו כבר הכל " רק חניתי לשנייה", "לא אני רק אוסף מישהו", "יאלה למי אכפת", " עצרתי רק להוציא כסף" ועוד כמה קללות שמתלוות אל כל המשפטים והתירוצים הללו. נמאס כבר מכל החרטטנים ותפסיקו כבר לתפוס חניות לנכים וכמו שאומרי " אל תחנה במקומי אתה לא רוצה להיות במקומי"