שבועיים תליה לייבוש

  • קבלת דוח וזימון לבית משפט לפי סעיף מוטעה
    אייל | 17/03/2009 11:09

    שלום רב. נעצרתי על ידי שוטר לבדיקת רשיונות שגרתית כשבידי הערכת רשיון. השוטר רשם לי דוח לפי סעיפ שאין בידי רשיונות. הראתי לו בחוברת שבידו כי הסעיפ הנכון אמור להיות סמל סעיף5689 סעיף 310 בעמ 73 בחוברת נוסחי אישום. דהיינו קנס בסך 250 ש.ח. ולא העמדה לדין . השוטר התעקש ואני לקחתי את הדוח כשאני מסרב לחתום וכותב את ההסבר מאחורי הדוח. מאז סידרתי את נושא הרשיון ובידי רשיון קבוע. היום המשפט. מה דיני?

    • שבועיים תליה לייבוש
      דוד, מתנדב בתנועה | 18/03/2009 07:00

      סביר שטענותיך תתקבלנה בביה"מש ותצא זכאי בוא לספר לנו מה נגמר בפעם הבאה תתיעץ אחרי הדו"ח ולא ברגע האחרון לפני המשפט

      • ממשיך לספר מה היה
        אייל קרן | 18/03/2009 22:57

        אכן התקבלו טענותיי ובהתאם לסעיפ הנכון קיבלתי קנס בלבד בסך 250 ש.ח. שלטעמי גם הוא מיותר. חבל היה על יום עבודה ועל נסיעה לחדרה אבל ניחא תודה על העזרה אייל קרן

    • רשיון
      עו"ד אילון אורון | 18/03/2009 08:08

      היה לך רשיון תקף ליום בו נבדקת ע"י השוטר? בברכה עו"ד אורון מנהל הפורום התשובות בפורום אינן מהוות תחליף ליעוץ משפטי