תשובה

  • נהג צעיר שהסיע יותר מ-2
    עמית | 15/03/2009 16:03

    אני נהג צעיר (כבר לא נהג חדש אבל מתחת לגיל 21), ונסעתי ברכב של אמא שלי עם יותר משני אנשים. רשמו לי דו"ח כל כך ואני מוזמן למשפט. כמובן גם לקחו את האוטו לחודש ימים. אם אני מבין נכון אני צפוי ל-3 חודשי פסילה בפועל. השאלה: האם נכון שמשרד הרישוי יכול לחייב אותי לעשות טסט או תיאוריה מחדש? והאם יש סיכוי שאקבל פחות משלושה חודשים? תודה רבה, המשפט שלי קרוב

    • תשובה
      אורן המקורי | 16/03/2009 11:27

      הפסילה המינימלית הקבועה בחוק על העבירה הנ"ל היא אכן 3 חודשים. אם נפסלת מנהלית ל 30 חודשים יש אפשרות לבקש במשפט שיקזזו לך את זה מהפסילה שתושת עליך. אם אתה עדיין נהג חדש - לגבי הטסט והתיאוריה - התשובה חיובית. בכל אופן הייתי ניגש להתייעץ עם עו"ד מהתחום. ***הערת מערכת:לקריאה נוספת:פסילה מנהלית