לא - אין חובה כזו.

  • שאלה לגבי עצירת רכב עלידי ניידת בלילה
    ענבר | 15/03/2009 14:14

    שלום רב, שאלתי היא האם האם שוטר שעומד ליד ניידת ועוצר רכבים, חייב להדליק את אורות הניידת? (הן של הרכב, והן את הצ'קלקה) אשמח לתשובה תודה רבה

    • לא - אין חובה כזו.  לת
      אורן המקורי | 16/03/2009 11:27

    • נהלי משטרה
      עו"ד אילון אורון | 18/03/2009 08:14

      אין בהפרת נוהל פנימי של המשטרה, כל עוד אין קשר בין מימוש הנוהל להוכחת העבירה כדי לסייע לך. בברכה עו"ד אורון מנהל הפורום התשובות בפורום אינן מהוות תחליף ליעוץ משפטי