לפי שיקול דעתו של השופט

  • אני הולך למשפט.צריך יעוץ.דחוף
    דניאל | 13/03/2009 08:52

    פרסמתי פה הודעה לגבי עבירת מהירות שנתפסתי נוסע כ22 קמש מעל המותר בשטח עירוני(למרות שהאזור מחוץ לעיר והוא נטוש ויש בו כביש של שתי קילומטרים אבל המשטרה צריכה פרנסה הם לא ילכו לחפש את הפושעים האמתיים בעיר) זה לגבי הטענות של גיא שאני טייס...הטענה שלי שוטרת עצרה אותי בלילה בעזרת פנס בלבד לא לבשה אפוד זוהר ועוד צעקה על שכמעט דרסתי אותה(בבירור בתחנה זה היה יומה השלישי בתפקיד!!) חציתי את הכביש לעבר הניידת כאשר השוטר רושם לי דוח של 8 נקודות ו750 שקל לא ויתר לי אפילו על קמ"ש 1 שזהו הפרש לדוח של 250 שקל וזוהיא עבירת שנייה שלי ומהירות ראשונה ואני נהג 4 שנים המבלך כל רישון הדוח הייתי באמצע הכביש (לא היו שוליים לכביש)ורכבים עוברים כאשר הם מרחק סניטמטרים ממני.זאתי דוגמה אישית שתפקידו של שוטר בסופו של גבר לשמור על חיי אזרחיים ובסופו של דבר מסכן את חיי בשביל מלאי דוח.אני הייתי עצבני בנסיבות רשמתי לא שאני לא אשם ושהתנהגות שלהם לא קבילה שלא נדבר על זה שהוא ביקש ממנה לעצור עוד רכב אחרי שעשה עבירת מהירות ולא הבנתי למה היא שיחחררה אותו .ואני אצטט את השאלה הראשונה שהשוטר שאל אותי.מאיזה משפחה אתה? כל הכבוד למשטרת ישראל אני אלך  למשפט אני רוצה לדעת כמה אני יכול להפסיד.אם אני אפסיד.

    • לפי שיקול דעתו של השופט
      דוד, מתנדב בתנועה | 14/03/2009 07:44

      שיקול הדעת של השופט מאד רחב שופט רשאי לשלול רשיון נהיגה על כל עבירה בדרך, כולל אפילו עבירה של הולך רגל. אני מציע לך שלא להתחכם, אלא להחכים. לך לבית משפט לתעבורה, שב בקהל במשך שעתיים, תראה איך מתנהלים שם העניינים ואז תחליט, אם אתה רוצה להכניס את עצמך למערבולת הזו או לוותר ולשלם. שים לב, אני לא ממליץ להיכנע, אני רק ממליץ שתלמד יותר לפני שתחליט מה לעשות.