תאונת דרכים

  • כניסה ויציאה ממפרץ חניה להורדת נוסעים
    אלי | 07/03/2009 11:10

    חניתי במפרץ חניה ליד בית ספר,לאחר שהורדתי את ביתי והחלתי לצאת,הגיחה משאל מכונית ו"חתכה" מלפני פנימה להמשך המפרץ תוך כדי שהיא פוגעת ברכבי . בהתאם לסיטואציה כיצד יש להתנהג .

    • תאונת דרכים
      עו"ד אילון אורון | 08/03/2009 06:58

      לכאורה נראה כי את האחראית העיקרית לתאונה, שכן נכנסת למסלל הנסיעה , ביציאה ממפרץ חניה. פני לסוכן הביטוח שלך. בברכה עו"ד אורון מנהל הפורום התשובות בפורום אינן מהוות תחליף ליעוץ משפטי