השלמת נתונים ע"ג הדו"ח

  • היעדר פרטי מספר בית בדוח חנייה
    נעם | 04/03/2009 16:22

    קיבלתי בת"א דו"ח על חנייה באזור המותר רק לפריקה וטעינה (אגב, קיים תמרור עשרות מטרים אחורה, אך אבן השפה לא מסומנת באותו קטע! יש תמונות). הפקח לא מילא בדו"ח את השדות "ליד בית מספר" ו- "מול בית מספר" (נותרו ריקים). הגשתי עירעור. עירעורי נדחה וצורף לו צילום הדו"ח המקורי. בצילום רואים שמישהו הוסיף את המספר 26 בשדה "ליד בית מספר" (אגב, אני חניתי בכלל מול מס' 15). הכתב בו נכתב ה- 26 שונה מהכתב בו נכתב שאר הדו"ח (הספרה 2 שונה לחלוטין). בידי צילום המראה את מקום חניית הרכב כחצי שעה לאחר קבלת הדו"ח (הצילום מכיל תאריך ושעה) וניתן יחסית בקלות להוכיח שאין זה ליד בית מספר 26. האם ע"י שני הטיעונים שלעיל ניתן לבטל טכנית את הדו"ח? האם אין כאן מקום להגשת תביעה נגד אגף החנייה של עיריית ת"א?

    • השלמת נתונים ע"ג הדו"ח
      עו"ד אילון אורון | 05/03/2009 07:31

      אם בית המשפפט יתרשם כי "מישהו" הוסיף נתונים עובדתיים נוספים ע"ג הדוח"ח, מבלי לציין מועד הרישום, ובאופן מטעה כאילו נרשמו מייד בשטח, יתכן כי יזכה אותך מהמיוחס לך. בברכה עו"ד אורון מנהל הפורום התשובות בפורום אינן מהוות תחליף ליעוץ משפטי