בן 40 , 58 שנה נוהג .... אהבתי !

  • שפיטה בהעדר נאשם
    ליבנת | 26/02/2009 10:54

    אדם בן 58,40 שנה נוהג, נתפס במהירות 128 קמ"ש בכביש של 80 קמ"ש.עבירה ישנה בגין מספר מכוסה.מלבד זאת,אין עבירות תנועה. 1.מה סדר גודל העונש(קנס/שלילה)? 2.אם יבחר להישפט בהיעדרו,לאחר שליחת טיעון לעונש,האם מנצלים את ההיעדרות ומחמירים יותר מאשר כשהאדם מתייצב? 3.האם אפשר לבקש להישפט בבימ"ש במחוז אחר?

    • בן 40 , 58 שנה נוהג .... אהבתי !  לת
      גיא | 26/02/2009 12:50

    • תשובה
      אורן המקורי | 27/02/2009 02:57

      ניתן לבקש העברה לבית משפט אחר רק אם מודים בביצוע העבירה. הפרוצדורה מתבצעת דרך ביהמ"ש העליון שלו סמכות אישור העברה. בכל מקרה הייתי מגיע להישפט גם אם מודים ולא מסתפק בשליחת טיעון לעונש בכתב. סביר להניח שעם עבר תעבורתי קל שכזה זה יסתיים בקנס ופסילה ע"ת.