לרוב לא מעמידים לדין בתאונת נזק בלבד

  • תאונה ללא נפגעים
    אלמונית | 12/02/2009 23:16

    האם במקרה של תאונה ללא נפגעים (רק עם נזק) המשטרה יכולה להמליץ על העמדת הנהג לדין? ומה קורה במקרה של נהג חדש ומה המדיניות בכלל בתאונה ללא נפגעים , שיש בה רק נזק

    • לרוב לא מעמידים לדין בתאונת נזק בלבד
      אורן המקורי | 13/02/2009 01:48

      אני לא מכיר את מדיניות המשטרה עד הסוף אבל ייתכן שבמצב של נהג חדש זו תהיה סיבה שכן להעמיד לדין. בכל מקרה, תוך חודשיים שלושה תדע אם התיק נסגר או שלא.

      • מה זה אומר?
        אלמונית, | 13/02/2009 07:11

        שצריך לדאוג?

        • בתאונת נזק אין מעורבות משטרה
          גיא "אנשים באדום" | 13/02/2009 07:41

          המשטרה לא עוסקת בתאונות בהן יש נזק בלבד. אין זה משנה מי נהג, כאשר אין נפגעים בתאונה המשטרה לא מגיעה לתאונה. נהג ! החיים בהגה שלך ! ! ! שמור עליהם ! ! ! גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com

          • אלמונית
            ומה עם | 13/02/2009 08:04

            בתאונה בלי נפגעים ומשטרה כן באה ורשמה משהו שנראה כמו נ.ב מה המשמעות שלה זה?

            • לא הבנתי
              גיא "אנשים באדום" | 13/02/2009 08:13

              נהג ! החיים בהגה שלך ! ! ! שמור עליהם ! ! ! גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com

        • אין מה לדאוג !
          גיא "אנשים באדום" | 14/02/2009 14:56

          לאחר בדיקה עם מתנדב בכיר ממני - אין מה לדאוג ולחשוש ! בתאונת נזק אין למשטרה כל מעורבות / עניין / טיפול. ואף יותר מזה - יש תאונות כאלה שהנהגים (אחד או יותר) מסרבים למסור פרטים מסיבות שונות, ואז המשטרה מגיעה לאחר שקראו לה להיות "הגננת" של הנהגים. התערבות המשטרה היא בהסברה לנהגים שהם מחוייבים לפי החוק למסור את הפרטים. נסיעה טובה ובאחריות ! נהג ! החיים בהגה שלך ! ! ! שמור עליהם ! ! ! גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com

    • תאונת דרכים - משפט תעבורה
      עו"ד אילון אורון | 13/02/2009 08:34

      המשטרה נוטה שלא להעמיד לדין נהגים בגין תאונות דכים ללא נפגעים (ברגע שאדם הלך לביה"ח ולו להבדק, זו תחשב תאונה עם נפגעים). כאשר מדובר בנהג חדש הסיכוי להעמדה לדין גבוה משמעותית יותר. בברכה עו"ד אורון מנהל הפורום *הערת מערכת: לקריאה נוספת אודות משפט תעבורה התשובות בפורום אינן מהוות תחליף ליעוץ משפטי

      • מה זה אומר
        אלמונית | 13/02/2009 12:55

        זה אומר שבטוח מעמידים לדין ואם כן מה אמור להיות העונש ועל איזה סעיפים מעמידים לדין?

      • המשטרה לא מגיעה לתאונת נזק
        גיא "אנשים באדום" | 13/02/2009 15:51

        כאשר יש תאונת נזק בלבד המשטרה לא מעורבת, כי אין לה בזה עניין (יתכן בהחלט שצריך לשנות את הדבר) האזרח לא מתקשר 100 וכך העניין נפתר בין הנהגים. יתכן ואם אחד הנהגים "יעשה רעש" מכך שבתאונה מעורב נהג חדש ........ רק הנסיון יוכיח לדעתי. נהג ! החיים בהגה שלך ! ! ! שמור עליהם ! ! ! גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com

        • ואם המשטרה
          אלמונית | 13/02/2009 16:32

          כן מגיעה לתאונת נזק?