דפדף אורה בהודעות קיימת התייחסות לסוגייה כמו שלך

  • קנס חנייה
    א | 12/02/2009 21:00

    שלום, לפני כחודשיים וחצי קיבלתי הודעה על קנס מעיריית חיפה המציינת כי בשנת 1999 חניתי במקום אסור ומכיוון שלא שילמתי את הקנס דאז, כיום עומד הקנס על סכום של 320 ש"ח (כאשר הקנס המקורי עמד על 70 ש"ח). לא זכור לי שאי פעם הייתי עם הרכב בחיפה ובטח ובטח שמעולם לא שמעתי על הקנס הנ"ל עד להודעה שהגיעה לפני כחודשיים וחצי. לא הזדמן לי לטפל בעניין והיום דפקו לי בדלת מההוצאה לפועל והשאירו פתק שאם לא אשלם את הקנס שעומד כיום על 520 ש"ח תוך 48 שעות יעקלו לי מיטלטלין. מה עלי לעשות? לפי מיטב הבנתי מדובר בקנס שהתיישן? האם נכון? למי לפנות בהתחשב בעובדה שמדובר בשישי-שבת... אשמח לעזרתכם.

    • דפדף אורה בהודעות קיימת התייחסות לסוגייה כמו שלך  לת
      אורן המקורי | 12/02/2009 22:55

    • תשובה
      RS | 13/02/2009 10:51

      דרוש מהתובע העירוני אסמכתאות משלוח בדואר רשום והסטוריית דוחות.

      • תודה והמשך...
        א | 13/02/2009 15:55

        בשל דחיפות העניין מה הצעד הראשון שעלי לעשות ביום ראשון בבוקר לפני שאנשי ההוצל"פ דופקים על דלתי בשנית? ----אורן המקורי- לא ראיתי אף התיחסות דומה בעמודים הקודמים.. אשמח אם תפנה אותי. תודה.

        • תשובה
          RS | 13/02/2009 21:09

          דרוש הקפאת ההליך עד למיצוי הבירור. כמובן הכל בכתב ובדואר רשום הכולל אישור מסירה.