האם בעת עקיפה מותר לעשות תאונה ?

  • מהירות בעת עקיפה
    שירה | 09/02/2009 14:41

    האם בעת עקיפה מותר לעלות מעל למהירות המותרת? נתפסתי עם ממלז בעת עקיפה 23 קמ"ש מעל למהירות המותרת.

    • האם בעת עקיפה מותר לעשות תאונה ?
      גיא "אנשים באדום" | 10/02/2009 08:21

      זה בערך אותו הדבר ...... לא ? למה שכשאתה עוקף מותר לך לעבור על החוק ? סע כחוק - ותגיע רחוק ! נהג ! החיים בהגה שלך ! ! ! שמור עליהם ! ! ! גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com

    • מהירות מותרת בעת עקיפה
      עו"ד אילון אורון | 10/02/2009 12:42

      ניתן להגביר המהירות... אך לא מעבר למותר.. אני מבין את טענתך לפיה לאורך כל הדרך נהגת לאט והאצת לצורך השלמה מהירה של העקיפה (וניתן לטעון אף שיש לכך יתרונות בטיחותיים) אך מבחינת החוק מדובר בעבירה. יתכן וניתן לזכות להקלה בנסיבות אלו. בברכה עו"ד אורון מנהל הפורום התשובות בפורום אינן מהוות תחליף ליעוץ משפטי