תשובה

  • בית משפט לתעבורה
    עדי | 08/02/2009 18:16

    קיבלתי דואר רשום מבית משפט לתעבורה. מה הסיבות הנפוצות לכך? לא נתפסתי ע"י שוטר על שום עבירת תנועה. *הערת מערכת: לקריאה נוספת אודות משפט תעבורה

    • תשובה
      אורן המקורי | 08/02/2009 18:48

      או שצולמת במצלמת מהירות במהירות שלא מקבלים עליה קנס קספי אלא ישר זימון לביהמ"ש או שהיית מעורב בת"ד והחליטו עתה להגיש כתב אישום או לחילופין היית עד לתואנה כלשהי ואתה מזמינים אותך להעיד על כך בביהמ"ש. תוציא את הדואר ברשום וכך יפתרו כל הדילמות.

      • קבלו התנצלותי על שגיאות ההקלדה!  לת
        אורן המקורי | 08/02/2009 18:49

      • אורן המקורי
        עדי | 08/02/2009 19:12

        אורן תודה. הייתי מעורבת בתאונה קטנה וכנראה שזו באמת תביעה מעבר לתביעה מול חברת הביטוח?

        • ייתכן ובייחוד אם מישהו מהמעורבים נפצע.  לת
          אורן המקורי | 08/02/2009 19:15

          • קצת בלחץ...
            עדי | 08/02/2009 19:17

            אורן, הפגיעה היתה קלה. שריטות ברגל, פינוי לבי"ח ושחרור עוד באותו יום. מה צפוי לי??

            • ואין לי שום עבירות!!  לת
              עדי | 08/02/2009 19:21

              • תשובה
                אורן המקורי | 08/02/2009 20:49

                כעיקרון, בתאונה בה נפצע אדם יש חובת פסילה מינימלית של 3 חודשים. אך ניתן גם לסטות מזה לאור נסיבות מיוחדות: כמו עבר תעבורתיף נסיבות מקרה קלות וכו'. הייתי ממליץ לפנות לעו"ד ולהתייעץ.

                • מה הפניקה?
                  דוד, מתנדב בתנועה | 09/02/2009 07:00

                  צריך ללכת לדואר, לפתוח, לקרוא ולהפסיק עם השערות ופחדים אולי בכלל שולחים לך צ'ק כדמי עדות? להרגיע ולקרוא את המכתב, בבקשה !!!!!!!

                  • משפט
                    עדי | 09/02/2009 18:16

                    אכן קיבלתי זימון למשפט. איך בוחרים עו"ד? האם ניתן לקבל דרך הפורום המלצה על עו"ד בתחום?

                    • תשובה
                      אורן המקורי | 09/02/2009 19:16

                      לא רוצה לאמר שמות ספציפיים, כי אני חושב שאסו. רק תוודאי את הנקודות הבאות: * הייעוץ הראשוני בחינם * שהעו"ד לא מנסה למכור לך הפחדות, כדי לגרום לך לשכור את שירותיו דווקא. * אני ממליץ לגשת לשני עורכי דין ואז יהיה לך קנה מידה להשוואה. * אני דווקא אעריך יותר עו"ד שבסוגייה תעבורתית מסויימת יגיד שאין צורך בייצוג (וכבר שמעתי גם על כאלה).

                      • תודה
                        עדי | 09/02/2009 21:59

                        תודה אורן המקורי. כבר יצרתי קשר עם אחד ואנסה לשמוע מעוד אחד. יש תעריפים קבועים לייצוג כזה? בכל מקרה, אני לא רואה את עצמי מתמודדת עם זה בלי עו"ד. תודה

                    • תלחצי למעלה על ייעוץ אישי  לת
                      דוד, מתנדב בתנועה | 11/02/2009 07:35