בעיה

  • זימון למשפט
    דוד | 05/02/2009 21:25

    הנני כונן מד"א ונקראתי לת.ד. בדרך בן עירונית ונסעתי בשול הדרך עם אור מהבהב צבעוני שלא בשעת מילוי תפקיד המוטל עלי, בניגוד לתקנות התעבורה (כפי הנוסח שבדו"ח) ועצר אותי שוטר, לקח את פרטי, ושלח לי דו"ח בדואר על נסיעה בשול (ועל כך נקנסתי ושילמתי) וזומנתי כעת למשפט בגין נסיעה עם אור מהבהב. מה עלי לעשות? ומה העונש שייתכן ויושת עלי? בתודה מראש! *הערת מערכת: לקריאה נוספת אודות משפט תעבורה

    • בעיה
      דוד, מתנדב בתנועה | 05/02/2009 22:41

      תאר לעצמך שכל המתנדבים בתנועה היו נוסעים עם אור כחול מהבהב ומנצלים אותו לביצוע עבירת תנועה תאר לעצמך שכל מתנדבי מד"א, זק"א, הצלה, כב"א היו נוסעים עם אור אדום מהבהב ומנצלים אותו לביצוע עבירת תנועה עכשיו תגיד לי אם מגיע לך עונש או לא

    • תשובה
      אורן המקורי | 06/02/2009 05:24

      תודה ובטיעונים לעונש תפרט את כל מה שכתבת כאן. אם עברך התעבורתי אינו מכביד ובצירוף הנסיבות שגרמו לך לנהוג כך אני מניח שיגלו מידה של התחשבות בך. נ.ב. מי קרא לך לת.ד.? אם מד"א אז בקש מהם מסמך רשמי על כך. יכול לעזור מאוד.

      • תודה על התשובות
        דוד | 06/02/2009 14:35

        עברי התעבורתי נקי יחסית, חוץ מדו"ח על פניית פרסה, ושלא היו ברשותי רשיון הנהיגה. מד"א הזעיקו אותי לשם, וזה מתועד אצלם, אני יצטייד בטופס של אותו מקרה שמצוין הקוד שלי. על מקרה כזה מקבלים שלילה? או רק קנס?

        • דעתי האישית - שלא תוטל עליך פסילה  לת
          אורן המקורי | 06/02/2009 21:16