מה בדיוק השאלה?

  • דוח שני של עברת תנועה-מעבודה קודמת
    גלעד | 27/01/2009 11:07

    קיבלתי דוח שני על מהירות מעבודה הקודמת , ועושה רושם שאני הולך לקבל עוד דוחות. לפי השיחה עם מנהל הפרויקט. עכשיו בכל הדוחות האלו -אין ממש תמונה מצולמת שלי אישית שרואים אותי-מה גם שתמיד זהינו שני נהגים ויותר,ואי אפשר לדעת מי זה. וגם הינו מתחלפים בין הרכבים הרבה-בקיצור היה שם בלגן(פרוקיט -כמו קורס טירנות). בכל מקרה -יש לחברה מערכת שכביכול מתעדת את העברות תנועה -אבל בעבר אמרו שזה לא כביל בבית משפט והיום הם אומרים שזה כביל.האם ידעו לכם על מערכות כאלו בבית משפט על עבירות מהירות? דבר נוסף בקצב הזה כבר צברתי 18 נקודות עבירות תנועה, ויש לציין שברכב שלי אף פעם לא עשיתי עבירת תנועה על מהירות, והעבר שלי נקי עד מאוד.אשמח לקבל תשובות.

    • מה בדיוק השאלה?  לת
      אורן המקורי | 27/01/2009 11:51

      • האם המערכת הזאת כבילה בבית משפט?  לת
        גלעד | 27/01/2009 12:03

    • תשובה לגלעד
      עו"ד אילון אורון | 28/01/2009 14:52

      המצלמה לא מזהה הנהג. החברה יכולה לבקש להסב דוחות על שמך ע"ס מסמכים עליהם חתמת בזמנו ותוכל להתנגד להסבות אלו. האם עומדים נגדך דוחות פתוחים ? (שטרם חלף מועד לתשלום הקנס המקורי). בברכה עו"ד אורון מנהל הפורום התשובות בפורום אינן מהוות תחליף ליעוץ משפטי