תשובה

  • דו"ח חניה
    מירי | 26/01/2009 13:53

    ב- 11.07קיבלתי מכתב מעירית נתניה שהיה בעצם דו"ח עם תוספת פיגורים בגין אי תשלום. הדו"ח היה משנת 2005. שלחתי מכתב לעיריה ובו ציינתי כי לא הייתי בנתניה מגיל 7, יתכן ומישהו היה עם הרכב שלי ואיך זה יתכן שעד היום לא קיבלתי שום מכתב בגין אותו דו"ח? ברצוני לציין כי משנת 2005 אני נמצאת באותה כתובת והדו"ח ניתן לאחר ששיניתי את כתובתי במשרד הפנים. בכל מקרה דרשתי לשלם את הקנס המקורי בלבד. בכל פעם שהתקשרתי לברר מה קורה עם התשובה אמרו לי להמתין וכשתיהיה תשובה היא תישלח לביתי. לפני שבוע קיבלתי מכתב ממשרד עו"ד עם תוספות פיגורים נוספות והוצאות עו"ד. התקשרתי למשרד העו"ד והם טענו שנשלח אליי מכתב לפני כחודשיים על דחיית הערעור. אמרתי שלא קיבלתי מהם שום תשובה ולכן אני מבקשת שיורידו את כל התוספות למיניהן כי לא יתכן שאני מקבלת מכל העולם דואר ורק מהם לא. אני רוצה לצאת מהעניין הלא נעים הזה, אך אני מרגישה שמנצלים אותיואני בטוחה שבדך זו מנצלים המון אנשים. אשמח לקבל איזושהי תגובה מה אני יכולה לעשות? מצידם הם טוענים שיש להם אישור ששלחו לי בדואר - דואר רגיל!!!

    • תשובה
      RS | 26/01/2009 20:59

      ראשית-כל:הכל בכתבבדואר רשום הכולל אישור מסירה. יש לדרוש העתק דו"ח מקורי(אם-כי לא בטוח שנישמר),אסמכתא למשלוח בדואר רשום וכן לבדוק נוסח הודעת העו"ד.האם חסרים פרטים מהותיים. זו בדרך-כלל הדרך להאבק.

      • בהמשך לתשובה שקיבלתי....
        מירי | 27/01/2009 12:26

        האם לדרוש מהעיריה או ממשרד עו"ד את החומר? ושמתי לב במכתב שעשו לי עיקול על הרכב, האם כדאי בינתיים לשלם ואז להמשיך לטפל?

        • תשובה
          RS | 27/01/2009 14:01

          יש לפנות ישירות לתובע העירוני(שוב:בכתב בדואר רשום הכולל אישור מסירה).התשובה בדרך כלל ניתנת ע"י עורכי הדין . באשר לעיקול:ראשית הוא לכאורה בניגוד לחוק כי למיטב ידיעתי על העירייה לעקל כספים או מטלטלין עד גובה החוב ולא יותר. מעשית את יכולה להתמש כרגיל מלבד מכירת הרכב.

          • שאלה נוספת ומקווה שאחרונה
            מירי | 27/01/2009 14:23

            האם כדאי בינתיים לשלם את הדו"ח עם התוספות עד לקבלת תשובה? ועד כמה שידוע לי ברגע שמעקלים רכב ברגע שסוגרים את העניין יש גם תשלום שהוא עבור ביטול העיקול, לא?

            • תשובה
              RS | 27/01/2009 18:54

              חד משמעית:לא!!!! אלא אם הרמת ידים. תשלום כמוהו כהודאה והרשעה.