תשובה

  • דוח על שימוש בפלאפון בזמן נהיגה
    אנה | 21/01/2009 13:31

    שלום אתמול בזמן שנסעתי בכבשי 2 עצרה אותי ניידת ונתנו לי דוח על דיבור בפלאפון למרות שלא נגעתי בפלאפון במשך כל זמן נסיעה , הראתי להם שאין כל שיחות יוצאות או נכנסות וגם לא שום הודעות SMS , יש לי דיבורית באוטו שפועלת דרך הbluetooth דרך הנדן רדיו באוטו . השוטר טען כי ראה אותי מחזיקה בפלאפון ליד האוזן ומדברת . בדוח שלו מצויין כי השותף שלו לא ראה את העבירה . האם כדאי לפנות למשפט או לבקש שימירו את הדוח באזהרה (לא היו לי שום עבירות לפני זה ) בנוסף הש ב

    • תשובה
      אורן המקורי | 21/01/2009 20:49

      במשפט זה מילה שלך כנגד המילה של השוטר. האם אתה חושב שתוכל לעורר ספק בגרסתו? לגבי המרה באזהרה אתה צריך ותק של לפחות 5 שנים רישיון ושנתיים אחרונות ללא דוחות משטרה.