בעייה

  • עבירת מהירות
    גלעד | 05/01/2009 15:39

    קיבלתי דוח אחרי שלושה חודשים ,על אוטו של העבודה (שאני אגב כבר לא עובד שם),דוח מהירות. שאומרים שנסעתי 142 קמש במקום 100 קמש .עכשיו ,בדר"כ הינו שאני בחורים באוטו,ואני לא יודע מי עשה את העברת המהירות הזאת.עבר זמן ,מאז בספטמברמה גם, שלך תזכור, עוד בלילה זה היה .עכשיו כתבו  שזה 10 נקודות ,לפי מה שראיתי באתר -מתגובות של אנשים באתר, זה שהם יחליטו אם לשלוח הזמנה לבית משפט או הזמנה לחקירה. יש לציין שאין לי עברות על מהירות בכלל וזאת הראשונה.אני כבר על הכביש קרוב ל8 או 9 שנים.זה נראה מהירות מטורפת ממש,והכי הזוי שאני כבר לא עובד בלי כל קשר למקרה,וזה הגיעה רק עכשיו. האם יש איזה נושא משפטי שיכול לבטל את הדוח בגלל שאני לא עובד שם? עוד פעם אני ממש לא ידוע מי עשה את העבירה.אם זה המזנה לבית משפט?

    • בעייה
      אורן המקורי | 06/01/2009 07:24

      אתה צריך להוכיח שלא אתה נהגת ברכב. מכיוון, שבחברה שאתה עבדת אתה רשום כנהג הקבוע של הרכב הדו"ח הוסב עליך. באם מדובר בהזמנה לביהמ"ש אין הרבה מה לעשות ללא הוכחות שהרכב לא היה ברשותך או כל טיעון שיכול לעורר ספק סביר בנוגע לאותה עבירה.

      • המשך
        גלעד | 06/01/2009 09:07

        הבנתי שאפשר ללכת לצפות בתמונה שצילמה את המכונית,אבל אז המשטרה יכולה לחשוב שאני עשיתי את העברה .מה אתה מציעה? גם בית משפט זה ,זמן וכסף. בחברה שלי גם בודקים את הנושא.אני יודע שאם אני אגיע לבית משפט בהנחה שבתמונה לא מספקת אישום טוב -אז יש ממה להמשיך שם ,כי בחרה הזאת היה ממש בלגן של החלפת משמרות וסידור עבודה . כתבו שעבדתי בבוקר -בסידור אבל היו ממש מלא שינויים .מה אתה אומר?

        • לא הולכים לצפות בתמונה. בקש בכתב והיא תשלח אליך
          אורן המקורי | 06/01/2009 20:06

          זה לא אומר כי המשטרה תחשוב כך או אחרת. קיבלת דו"ח שאתה חושב שלא ביצעת ואתה זכאי לצפות בתמונה. ושוב, ללא טיעון משמעותי לא תמצא ישועה בביהמ"ש.

          • מערכת לאיתור נהג
            גלעד | 07/01/2009 12:29

            בהמךש לשיחה .. היה לחברה מערכת ,שבודקת מי נימצא על ההגה -עכשיו אל תמיד זה היה כזה מדויק אנשים היו שוחכים להחליף את האימובי שלהם.עכשיו המנהל אומר שהמשטרה לוקחת את המידע משםעכשיו אני שואל באיזה זכות ? זה כאילו שמו מעקב עלי ,בלי שאני ידע שזה עובר למשטרה. בזמנו הם אמרו ,שזה רק לצורכי בקרה שלהם וזה לא כביל בבימ"ש.היום הם אומרים שזה קביל בבית משפט.