תמוהה מאוד

  • נסיעה ללא טסט מעל חצי שנה
    אלי | 25/12/2008 15:21

    נהיגה ברכב מעל חצי שנה אישתי נהגה ברכב וקיבלה הזמנה לבית משפט והשוטר רשם הזמנה לבית משפט על שמי ולא על אישתי

    • תמוהה מאוד
      אורן המקורי | 26/12/2008 01:21

      ההזמנה נרשמת לנהג שנהג במועד ביצוע העבירה ולא לבעלים הרשומים של הרכב. מה עוד שאני מניח שההזמנה נמסרה לה ולא לך. אז מה אתה בעצם שואל? קיימת סכנה לפסילה בפועל של רשיון הנהיגה. אם המצב הוא כמו שתיארתי מעלה הייתי מתייעץ עם עו"ד בתחום.

    • רשיון רב פקע - דוח לנהג ולא לבעלים
      עו"ד אילון אורון | 28/12/2008 08:56

      גם כמדיניות המשטרה לא רושמת דוחות נגד הבעלים אלא נגד הנהג. לכאורה יש הצדקה לביטול הדו"ח. בברכה עו"ד אורון מנהל הפורום התשובות בפורום אינן מהוות תחליף ליעוץ משפטי