לא נראה לי

  • תאונה בחנייה
    א.מהצפון | 23/12/2008 14:45

    כשהגעתי לחניון (ללא שמירה),מצאתי פתק שבו נכתב כי הנוהגת נכנסה ברכבי ואת שמה הפרטי ומס' סלולרי. כל הנסיונות להשיגה במס' עלו בתוהו. שאלתי אליך היא האם ניתן בדרך כלשהי לאתר את בעלת הרכב הפוגע עפ"י הפרטים המעטים שהשאירה? תודה וחג שמח!

    • לא נראה לי
      אורן המקורי | 23/12/2008 16:32

      לפעמים כשאנשים נכנסים ברכב אחר ויש מי שרואה אותם הם משאירים פתק עם פרטים פיקטיביים ע"מ שלא ירשמו את מספרם כשהם בורחים.

      • חדשות טובות! (בינתיים...)
        א.מהצפון | 23/12/2008 22:59

        בעלה של הנהגת הפוגעת יצר קשר באותו ערב,לאחר ששלחתי למס' הטל' שהשאירה לי, הודעת SMS שכנראה עשתה משהו למצפון... בכל מקרה,מה שהציק לי יותר מ"מי ישלם על התיקון?" היה העיקרון שבדבר ואני אסביר:אם יש משהו שקשה לי להתמודד איתו היא "ההתנהגות הישראלית",להלן המקרה שלי (השארת פתק עם פרטי הפוגע/ת ללא כוונה אמיתית ליצירת הקשר),ובאמת שלא ברור לי המניע למעשים כאלה.תקראו לי תמימה,אבל כשאני אקלע למצב שבו אגרום לחבלה כלשהי לרכוש/אדם (חלילה),לא יעלה על דעתי לעבור לסדר היום כאילו לא קרה כלום!! אני מייד חושבת איך לשפר את המצב ומה הייתי מצפה מאדם אחר אילו הייתי ה"נפגעת".זה מה שנקרא בשפת ה"מבוגרים" לקחת אחריות.אז כן,אני אולי באה לחנך,אבל אם את/ה שקוראים את זה עכשיו וזה עושה לכם סוויץ' בנקודת המחשבה שלכם (לטובה,אני מקווה),אז אנחנו והמקום הזה ניראה טוב יותר... חג שמח!