תשובה חלקית

  • תשובת העירייה -דחוף
    מוני | 22/12/2008 18:24

    ערב טוב, לאחר שעירערתי על הודעת הקנס קיבלתי את התשובה הבאה: "הואיל ומדובר בדו"ח שנערך באמצעות מכשיר מסופון אין באפשרותנו להמציא העתק הדו"ח המקורי ,לפיכך מצ"ב פלט מחשב לעיונך וצילום הרכב עת ביצוע העבירה" א. האם תשובתם חוקית? ב. ואיך מפוררים להם את התשובה המגומגמת שלהם? ג. הצילום שהם צילמו מאוד זויתי-ואינטרסנטי, שאני צילמתי ,רק גלגל אחד מכל הרכב כולו חרג לאדום לבן!!, זה פרט שאפשר לציין? בתודה מראש

    • תשובה חלקית
      אורן המקורי | 22/12/2008 19:25

      לא ניתן לפורר את תשובתם היות והדו"ח המקורי הוא דו"ח שנערך באמצעות מסופון. כך שמשה שנעשה זה ששלחו לך פלט מחשב מפרטי הדו"ח - הדבר חוקי.

    • שאלה
      RS | 22/12/2008 22:55

      פרט מה זאת אומרת זויתי.האם ניתן לזהות את הרכב ומיקומו באופן ברור?האם יש פרטים מהותיים חסרים?

      • פרטיים לRS
        אני | 23/12/2008 05:37

        שלום, אני צילמתי בנייד מהפרונט ממש וגם מהבגא'ז ורואים בבירור שרק גלגל קידמי אחד חורג לתוך האדום לבן. 95% מהרכב חונה חוקי. על זה לשלם 250 ש"ח. ממש גזל בתודה

        • שאלה
          RS | 23/12/2008 09:59

          ככל הנראה על-פי חוק העזר חסמת חלק מן המדרכה.הקנס על חסימה חלקית הוא 250 שקלים(על חסימה מלאה 500 שקלים). בקש פגישה עם התובע העירוני ונסה לשכנע אותו ע"י השוואה בין שני הצילומים.וודא ששני הצילומים מתוארכים. ב ה צ ל ח ה.

          • הבהרה לRS
            אני | 23/12/2008 12:23

            שוב שלום, אפילו כלב לא עובר שם. פינה זנוחה, שהגלגל הקידמי חורג לעבר האדום לבן. כל הרכב שלי טויוטה , נמצא רובו ככולו חונה כחוק לכל דבר וענין. את מי יש לי לחסום ?את החתולה שרוצה להגיע לפח אשפה. אתה נשמע לי יסודי, ויצירתי , אולי קראת איזה פסק דין על מקרה דומה וגבולי. תודה רבה לך

            • תגובה
              RS | 23/12/2008 16:06

              שלום. הרוגז שלך מובן אבל תשתדל להתייחס לדוח באופן ענייני ובקור-רוח. השתמש בעצתי ואני מקווה שתצליח.