האם מישהו מהצדדים נחבל בתאונה (כולל אותך)?

  • הזמנה לנאשם
    שפי | 19/12/2008 15:51

    קיבלתי הזמנה לביה"ש בגין צעבר על תקנה 41 ועל תקנה 21 ג' , ברצוני לייצג את עצמי ולהודות באשמה (תאונת דרכים קלה כשאופנוע נתקע ברכב שלי בכניסתי לחניה) מהו העונש המקסימלי הצפוי ? והאם כדי בכל זאת לשלם סכומי עתק לעו"ד ?

    • האם מישהו מהצדדים נחבל בתאונה (כולל אותך)?
      אורן המקורי | 19/12/2008 17:28

      אם כן יש פסילת מינימום של 3 חודשים. ציין בדיוק את שמות התקנות מעבר למספר שלהם.

      • אורן המקורי - תודה רבה
        מערכת | 21/12/2008 20:43

        אורן המקורי, לשמחתנו, ישנם גולשים שמבקשים לתת משלהם לקהילה, ובלי לקבל ו/או לבקש תמורה. תודה על העקביות שלך במתן תשובות לגולשים בפורום דיני תעבורה, תודה על הרצון הטוב והסיוע האמיתי מתוך ידיעותיך ועל חשבון זמנך. מערכת אתר הפורומים המשפטיים

    • הוראת החיקוק הן:
      שפי | 19/12/2008 19:19

      אורן המקורי שלום , קודם כל תודה על ההתייחסות . הוראות החיקוק הן : 1. סטייה שלא בבטחה, עבירה על תקנה 41 (5462) 2. נהיגה בחוסר זהירות עבירה על תקנה 21(ג) סמל סעיף 2429 רוכב האופנוע אכן נחבל קלות,הזמנתי אותו לקפה וחיכתי איתו כ- 3 שעות עד שהגיע גרר. כנראה שהייתי נאיבי כשאמר לי שהכול בסדר גם שדיברתי איתו בערב. אשמח לשמוע את דעתך ?

      • מה שאני יודע
        אורן המקורי | 20/12/2008 13:44

        שעל סעיף אישום של גרימת חבלה יש מינימום פסילה. לגבי הסעיפים הללו אני לא יודע.

        • אולי מנהל הפורום יודע?
          שפי | 20/12/2008 20:00

          "אורן הקורי" - תודה בכל אופן. אולי מנהלי הפורום יודעים? אשמח לקבל את תגובתם.