התייצבות למשפט

  • נהיגה ללא טסט במשך שמונה חודשים
    יבגני | 17/12/2008 18:26

    נהגתי ללא טסט במשך שמונה חודשים וקיבלתי הזמנה לבית משפט. האם אני יכול לא להתייצב לבית המשפט ולשלוח במקומי את עורך הדין? מהוא משך של המשפט עצמו? האים זה חצי שעה או יותר?

    • התייצבות למשפט
      עו"ד אילון אורון | 20/12/2008 11:57

      שאלתך לא ברורה - אם אתה מיוצג עורך דינך יופיע בדיון ללא צורך בנוכחותך. אם אתה לא מיוצ ולא תתייצב, תשפט בהעדר (לא כדאי). הדיון יהיה קצר, אך ניתן להמתין לפעמים שעות , בשל זימונם של עשרות נאשמים לאותה שעה. בברכה עו"ד אורון מנהל הפורום התשובות בפורום אינן מהוות תחליף ליעוץ משפטי