יש מה לברר

  • עזרה טרקטורון
    דודי | 14/12/2008 09:45

    בשבת האחרונה רכבתי על הטרקטורון באזור יער בן שמן הגעתי לשביל שהיו בו מטיליים נסעתי לאט מאווד ובזהירות ובפניה הראשונה שהיתה פניתי ימנה .10 מטר לפני הפניה עמד שוטר שהביט בי ולא אמר כלום ולאחר 100 מטר של נסיעה הבחנתי שהתיק חפצים שלי נפל חזרתי על והתיק היה אצל השוטר ביקשתי ממנו את התיק והוא אמר לי אין בעיה רק תיסע בזהירות כי יש צעדה ביער וביקש ליראות רק את רישיון הנהיגה שלי בלבד.והוא שומר את השם רק במידה ותיהיה איזו בעיה אם טרקטורון הוא אמר לי בפרוש שהוא לא נותן לי דו"ח ולא מזמין קצין תנועה ואיחל לי שבת שלום . יש לציין שהשוטר לא בדק את הרישיון של הרכב לוא ביטוח בשעות הצהריים מתקשרים אלי ממשטרת מודיעין ונותנים לי הזמנה לבית משפט לתעבורהעל:1 אי ציות להוראת שוטר 2נסיעה ללא קשת 3נסיעה ללא ביטוח(הוא לא בדק) בזמן שבאתי לשותר הוא רשם אך ורק את שמי ולא דבר ממה שהיה. מה לעשות??? הערת מערכת: לקריאה נוספת אודותמשפט תעבורה.

    • יש מה לברר
      דוד | 14/12/2008 12:07

      יתכן שהשוטר רשם דו"ח פנימי, אותו הוא מעביר לשיקול דעת של בכיר ממנו אם הוא רשם את שמך ומס רשיון הנהיגה ואת מספר הרכב יש לו מספיק פרטים בכדי למלא כל דו"ח עכשיו שאלות: א. אחרי כמה זמן קיבלת את הדו"ח אליך ? האם זה דו"ח ממוחשב או כתוב ביד ב. האם מפורטת מהות העבירה של "אי ציות" אלו נקודות שצריך לתת עליהן את הדעת אני ממליץ שתפנה לעו"ד לפני כל פעולה שאתה נוקט, אפילו שיחת טלפון למאן דהוא במשטרה