שוטרים לא מצלמים עבירות

  • תמונה שווה אלף מילים
    איציק | 11/12/2008 17:35

    לפני כמה שבועות קיבלתי דו"ח לא צודק על חניה במקום השמור לנכים (חניתי בחניה המקבילה לנכים והשילוט היה מטעה) שמעתי על שוטרים שמצלמים את העברה ורציתי לדעת האם הם מחוייבים לצלם את הרכב והאם אני יכול להסתמך על זה שהשוטר לא צילם את רכבי במשפט הקרב. תודה

    • שוטרים לא מצלמים עבירות
      אורן המקורי | 11/12/2008 18:08

      מרבית פקחי העיריות כן מצלמים.

      • תודה על התשובה המהירה
        איציק | 11/12/2008 18:27

        פשוט אני חושש שזה יגיע בסופו של דבר למצב של "מילה שלי" מול המילה של השוטר. צילמתי את הרכב ורואים שלא עברתי על שום עבירה אך זה היה שעה וחצי אחרי קבלת הדו"ח ואני חושש שיטענו שהזזתי את הרכב וצלמתי או משהו בסגנון. יש מה לעשות בנידון?

        • החשש הגיוני
          אורן המקורי | 12/12/2008 22:00

          אבל זה אחד הכלים הלגיטימיים לעמת את עורך הדו"ח עם נסיבות האירוע ולעורר ספק בנכונות / חוקיות הדו"ח.