תתיעץ עם עו"ד

  • דו"ח מהירות - שאלה
    דני | 03/12/2008 19:45

    שלום, קיבלתי בדואר הודעה על תשלום קנס בסך 3000 ש"ח + 8 נקודות. נסעתי 126 קמ"ש, העולה על מהירות 100 קמ"ש הרשומה בתמרור, בניגוד לתקנה 54(א). העבירה שבדו"ח צולמה ע"י מצלמה אלקטרונית. אני לא נהג חדש, אני חייל שמרוויח 350 שקל בחודש ואין לי את הסכום הנ"ל [האם העבירה מצדיקה 3 אלף ש"ח ?!?!] יש לציין שבשנתיים האחרונות קיבלתי דו"ח חניה אחד, ודו"ח בסך 250 ש"ח על עבירת תנועה נוספת. מהן האפשרויות שלי?

    • תתיעץ עם עו"ד
      דוד | 04/12/2008 08:50

      הבעיה כאן היא שאתה כבר נשפטת, כנראה בהעדר. שינוי פס"ד או בקשה להישפט מחדש זו פרוצדורה בעייתית לעצם הענין, אתה עבריין תנועה סידרתי וכדאי שתרסן את עצמך ותנהג כחוק

      • סליחה דויד באיזה זכות אתה קובע בנחרצות כזאת
        זועם מעצבים | 06/12/2008 20:45

        שהוא עבריין תנועה סדרתי?? ולא רק הוא אלא כל מי שרושים כאן אתה משיב לו בתשובה הנ"ל סליחה אדוני אבל באיזה זכות אתה קובע את זה?? אתה לא מכיר אישית את האנשים ואתה לא יודע על מי ומה ומה הנסיבות המדוברות, אתה אף פעם בחייך בחייםםם לא נסעת על 120? אז סלח לי אבל אם התשובה שלך היא לא אז אתה שקרן! יש נהגים מצויינים ואדיבים ולא כולם "עברייני תנועה סדרתיים", אתה צריך להתבייש לך!

    • הסבה מחברה לנהג פרטי
      עו"ד אילון אורון | 05/12/2008 07:34

      תפחית הקנס ל 750 ש"ח. מאידך - תחייב אותך בביצוע מבחן עיוני והארכת תקופת הנהג החדש. בברכה עו"ד אורון מנהל הפורום התשובות בפורום אינן מהוות תחליף ליעוץ משפטי