השלכות

  • פסילת רשיון עקב נהיגה בשכרות
    אבי | 19/11/2008 12:26

    שלום אני צפוי לקבל בקרוב עונש פסילה של 8 חודשים, אני לא נהג חדש, רציתי לדעת מהם ההשלכות של הפסילה אחרי שאני מקבל חזרה את הרשיון, האם אני יהיה שוב נהג חדש? כמו כן מהם ההשלכות בתחום הביטוח וכו'... תודה מראש. ***הערת מערכת:לקריאה נוספת:שכרות

    • השלכות
      אורן המקורי | 19/11/2008 13:52

      לגבי הביטוח אינני יודע. אתה לא נהג חדש כך שאין השפעה כלשהי. מה שכן, אם הפסילה שנה ומעלה אתה צריך לעשות מבחני תיאוריה + טסט מחדש.

      • האם זה כאילו מעולם לא היה לו רשיון נהיגה?
        סקרן | 19/11/2008 21:06

        במידה ואדם נפסל ליותר משנה, הוא צריך לעשות אחרי-כן טסט על כל סוגי כלי הרכב שאי-פעם היה לו עליהם רשיון כדי שיוכל לנהוג עליהם שוב? האם יהיה מחוייב במינימום שיעורי נהיגה כמו אדם שבאמת מעולם לא היה לו רשיון נהיגה? האם הוא יהיה שוב "נהג חדש"? האם יחשב כאילו יש לו איזשהו ותק לאיזשהו צורך? בקיצור, האם עברו כנהג נמחק כליל? תודה.

        • כן - הכל מהתחלה
          אורן המקורי | 20/11/2008 00:23

          למעט עניין אחד - רישומי התעבורה אינם נמחקים :)

          • נהיגה בשכרות
            מורין | 30/11/2008 20:11

            האם מי ששללו לו רישיון על אופנוע בגין נהיגה בשכרות לשנתיים,האם זה אומר שהוא גם לא יכול לנהוג ברכב ? זוהי שלילה בעצם מוחלטת נכון???. תודה

            • אופנוע
              שלום | 20/03/2009 23:28

              לא ממזמן קיבלתי שלילה על אופנוע למשך 4 חודשים ויש לי רישיון כבר שנה ו3 חודשים. רציתי לדעת האם בתום השלילה אקבל את הרישיון בחזרה.? והאם לבינתיים אני יכול לעשות שיעורי נהיגה על רכב ולגשת לטסט בדיוק כאשר תיגמר השלילה..