ערעור

  • קנס בגין חניה על מדרכה
    יניב | 09/11/2008 18:25

    שלום הגעתי אל העיר חיפה אל בית החולים רמב"ם , אימי עברה ניתוח ראש, ומתקשה ללכת. ומי שמכיר את איזור בית החולים הוא פקוק ואין טיפת חנייה לא בתשלום ולא בחניונים מסודרים ובכלל בית החולים במצב של שיפוצים בכניסות אליו, אימי חיכתה לי בשמש ואני לא היה לי מה לעשות עליתי על מדרה ויש לומר שיש גישה לעלייה למדרה יש חניית בניין אבל חניתי בצד היכן שבשפת המדרה אכן יש אדום לבן...אך לא היה לי מה לעשות מיהרתי לאימי כי הכל פקוק ואין חנייה וזה ממש לכמה רגעים, לצערי חטפתי קנס כבד לטעמי 500 ש"ח, קראתי בקנס שיש אפשרות לערער בכתב או להישפט, מה עדיף לי לנסות לבקש את רחמיהם של העיריה או של השופט...וזה דבר העבירה" "בתחום העיר חיפה החנית את רכבך הכל תוך הפרת חוק העזר לחיפה העמדת רכב וחניתו להלן : על המדרה אשר לא נקבעה כמקום חנייה מסודר"

    • ערעור
      אורן המקורי | 09/11/2008 18:48

      הייתי מנסה קודם לערער. אם ידחה הערעור עדיין תוכלי לבקש להישפט. בכל מקרה צרפי מסמך תומך כלשהו על הניתוח.

      • תודה רבה  לת
        יניב | 09/11/2008 22:16