כעקרון צריך תמרור וסימון מעטפה על הכביש

  • חניית נכים - סימון לקוי?
    ewilde | 05/11/2008 07:56

    חניתי בחניית נכים שסומנה על ידי תמרור - עמוד עם שלט -  אך הסימון על הכביש היה משובש: במקור הסימון על הכביש היה מורכב ממלבן שבאמצעו שירטוט של עגלת נכים. המלבן סומן היטב, אבל השירטוט של עגלת הנכים דהוי ולמעשה כמעט מחוק לגמרי. אלכסונים בתוך המלבן לא היו בכלל - גם לא במקור. האם זוהי יכולה להיות עילה לביטול הקנס?הערה: ביצעתי את החניה בטעות בגלל שלא הבחנתי בתמרור - העמוד עם השלט - , ואילו המלבן ששורטט על הכביש היה מחוץ לשדה הראיה שלי, כך שלא יכולתי לראות אותו.

    • כעקרון צריך תמרור וסימון מעטפה על הכביש
      אורן המקורי | 05/11/2008 10:47

      גם המעטפה שלעצמה ללא התמרור מהווה תמרור בעצמו. קשה לי להאמין שאם היה תמרור (וסימון המעטפה היה לקוי) יבוטל הדו"ח.

    • סימון חניית נכים לא ברור
      ליאת | 05/11/2008 13:00

      אורן בהמשך לתשובתך לewilde מה המקסימום בחוק אותו ניתן לקבל כעונש על חניית נכים (בתל אביב) ?

      • לא יודע
        אורן המקורי | 05/11/2008 16:55

        נדמה לי שהקנס 500 ש"ח.

    • סימון לקוי ? בטעות ?
      גיא "אנשים באדום" | 05/11/2008 21:52

      סלח לי מראש על הטון, אבל חניית נכים ! מה התמרור היה מוסתר ? מה זאת אומרת "לא הבחנתי" ? נכנסת לחניה, חנית, יצאת מהרכב, בכל הזמן הזה לא ראית את התמרור ? ? ? אתה רציני ? אז אולי התמרור היה מוסתר ע"י עץ , הכיצד הוא נסתר מעיניך ? תמרור ג-43 הינו התמרור עם ציור "כיסא גלגלים" ולפי התקנה אסור אף לעצור בחניה זו, והקנס על כך הוא רק 500 ש"ח. הגזמתי ? נראה לכם שמותר למי מאיתנו להפריע לנכה למצוא חניה ? וגם לא בשביל סיגריות בקיוסק או להוציא כסף בכספומט. אין זו חובה שיהיה הסימון על הכביש שמהווה תוספת לתמרור עצמו. ותרשה לי להניח שגם אם הסימון לא היה דהוי ...... סלחו לי אם הרגזתי אתכם, אבל כשאני רואה זלזול באחר, פגיעה בחוק וסיכון המשתמשים בדרך אני מתרגז. אז אנא מכם, שמרו על החוק וכבדו את האחר ! נהג ! החיים בהגה שלך ! ! ! שמור עליהם ! ! ! גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com

    • תגובתי היתה כשוטר לא כפקח עירייה  לת
      גיא "אנשים באדום" | 05/11/2008 21:53