האחריות לעדכון הכתובת חלה עליך

  • דוח שנשלח לכתובת שאינה רשומה במשרד הרישוי והפנים
    רונית | 28/10/2008 18:25

    שלום רב! לפני שנתיים עברתי לכתובת חדשה, אולם לא עדכנתי אותה לא במשרד הפנים ולא במשרד הרישוי. בשום מקום לא היתה רשומה הכתובת הזאת. דוח חניה ש"נגרר" כבר זמן רב ואני בודקת לגביו, הגיע אלי ממשרד עו"ד סנדרוביץ (אם אינני טועה) לכתובת הנ"ל, האם דוח שמגיע לכתובת שאינה רשומה בשום מקום הוא חוקי? אצל בעלי כן היתה מעודכנת, אבל הדוח רשום על שמי עוד מהתקופה בה לא היינו נשואים. בברכה, רונית.

    • האחריות לעדכון הכתובת חלה עליך
      אורן המקורי | 28/10/2008 18:52

      ולכן הדו"ח עוד בעינו. אם נשלח לכתובת שמופיעה במשרד הפנים / תחבורה הרי שיצאו ידי חובתם.

      • אבל הכתובת אליה נשלח הדוח לא היתה רשומה בשום מקום
        רונית | 28/10/2008 19:07

        איך הגיעו אליה? אם היא לא היתה רשומה בשום מקום? זה לא מוזר? האם הוציאו נתונים ממקום כלשהו? מותר לעשות זאת?