פתרון

  • דוח מהירות- צריכה עזרה...
    שירה | 23/10/2008 13:17

    קיבלתי דו"ח מהירות של מצלמה אלקטרונית שהופעלה ע"י שוטר במהירות 116 קמ"ש במקום שמותר עד 90 קמ"ש. הקנס הוא 750 ש"ח ובנוסף 8 נק'. האם בהגשת בקשה להישפט השופט יכול להפחית את הקנס ולהתחשב בכך שאני סטודנטית והסכום מאוד גבוה ושלא היו לי עברות נוספות מעולם או שמא הוא יכול להגדיל לי את הקנס ולחייב אותי בהוצאות משפטיות?

    • פתרון
      אורן המקורי | 23/10/2008 14:28

      ראשית, אם לא היו לך עבירות תנועה מעולם ויש לך לפחות 5 שנים רשיון נהיגה את יכולה לפנות בבקשה למשטרה להמיר את הדו"ח באזהרה. יש לפנות ליחידת התנועה שכתובתה מופיעה בראש הדו"ח. משפט ינוהל רק אם את כפורת בביצוע העבירה אך במקרה הנ"ל את לא טוענת שלא ביצעת אז עזרה לא תבוא לך מהכיוון הזה.