ובגלל זה אתה רוצה לבטל דו"ח ?

  • טעות טכנית בדוח
    קטנוען מבועס | 16/10/2008 20:30

    קיבלתי דוח על אי מתן זכות קדימה להולך רגל.השוטר כתב בדוח כי בזמן נסיעתי הולך הרגל היה בקו ה-7 מתוך 11 (שקר מוחלט - אבל זה ממש לא רלוונטי)בפועל, יש במעבר החציה 13 קווים ולא 11 כפי שהוא רשם... האם זה עילה להיטול הדוח (כבר ביקשתי להישפט)

    • ובגלל זה אתה רוצה לבטל דו"ח ?
      גיא "אנשים באדום" | 16/10/2008 20:47

      נתת זכות קדימה להולך הרגל או לא ? ? ? נתת ? ערער על הדו"ח במלוא כוחך ואל תוותר ! לא קיבלו את הערעור ? שקול הגשת בקשה להישפט, אולם זכור שהשופט עלול אף להחמיר בעונש מאשר ניתן לך בדו"ח. לי נראה שאתה חושב שתצליח עקב הטעות של השוטר בספירת הקווים, הייתי מייעץ לך "לרדת מהעץ" הזה. שנה טובה מאושרת עם אדיבות סבלנות ואחריות בדרכים ! נהג ! החיים בהגה שלך ! ! ! שמור עליהם ! ! ! גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guy@anashimbeadom.org

      • כן... בדיוק בגלל זה אני רוצה לבטל את הדוח
        קטנוען מבועס | 16/10/2008 20:58

        התגובה שלך לא רלוונטית לשאלה.א. השאלה שלי היא משפטית גרידא, בעוד ההתייחסות שלך היא שיפוטית צדקנית.ב. אם אתה ממש רוצה להיכנס לזה (וזה לא באמת רלוונטי) - נתתי זכות קדימה. לצערי, השוטר שהיה שם, היה עסוק בדברים אחרים ובכלל עצר אותי על הולכת רגל שחצתה רק אחרי שהוא עצר אותי... הבעיה היא שאני לא יכול להוכיח שאין לי אחות... אבל אני אולי יכול לבטל את הדוח בגלל טעות טכנית.

        • מספר קווים
          גיא "אנשים באדום" | 18/10/2008 23:10

          לא נראה לי שיש כאן "קייס" לביטול הדו"ח. אם היית טוען שלא רואים את הקווים, שהולך הרגל התפרץ לכביש, שלא יכולת לראות אותו, זה סיפור אחר. אבל ללכת על עניין טכני כזה ...... לא נראה לי. אני הייתי "הולך" על צדקתי ומוכיח בעזרת כל מה שאתה יכול כי לא בוצעה עבירה. זכור שההתייחסות כאן היא ללא שציינת מה השוטר ציין ב"נסיבות" כך שהמשימה יותר קשה ולא ניתן להתייחס לדבריו. רצוי שתציין את הנסיבות כפי שהוא רשם אותן, אתה מוזמן גם לפנות אלי באופן אישי, כרצונך. שנה טובה מאושרת עם אדיבות סבלנות ואחריות בדרכים ! נהג ! החיים בהגה שלך ! ! ! שמור עליהם ! ! ! גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guy@anashimbeadom.org

    • תגיד אתה רציני ?
      חיים | 16/10/2008 21:00

      ניקח את המקרה "הקיצוני" כמו בבדיחה הגרועה שהשוטר "לא יודע לקרוא", אז מה בגלל זה מגיע לך פרס ? אתה מאלה שאין להם בושה, ועושים את עצמם ממש ........ למרות שהדו"ח מגיע להם, מחפשים את השוטר "בקטנות", אולם זה ממש ללא כל הגיון ..........