אמור להיות 100 ש"ח. בדוק באתר משטרת ישראל

  • דוח לנוסע-נסיעה במושב אחורי ללא חגורת בטיחות
    אבי | 12/10/2008 23:49

    קיבלתי דו"ח בגין נסיעה במושב האחורי ללא חגורת בטיחות.הדוח הוא על סך 250 ש"ח . לפי בדיקה שעשיתי- אמור להיות 100 ש"ח. איפה ניתן לבדוק זאת בצורה רשמית? (לא מצאתי פירוט קנסות בתקנות התעבורה) מידע נוסף: קנסות תעבורה

    • אמור להיות 100 ש"ח. בדוק באתר משטרת ישראל
      אורן | 13/10/2008 13:20

      אם יש טעות פנה בכתב ליחידת התנועה הרשומה בראש הדו"ח (כתובתה נמצאת בגב הדו"ח).

      • אורן, אתה יכול ליצור איתי קשר במייל ? תודה.
        גיא "אנשים באדום" | 14/10/2008 22:03

        שנה טובה מאושרת עם אדיבות סבלנות ואחריות בדרכים ! נהג ! החיים בהגה שלך ! ! ! שמור עליהם ! ! ! גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guy@anashimbeadom.org

        • שלחתי מייל והוא חזר. צור עימי קשר. מצו"ב מייל.  לת
          אורן | 14/10/2008 23:45

    • נוסע במושב האחורי לא חגור
      גיא "אנשים באדום" | 14/10/2008 13:02

      העונש בגין עבירה זו הוא 250 ש"ח ו 2 נקודות. שנה טובה מאושרת עם אדיבות סבלנות ואחריות בדרכים ! נהג ! החיים בהגה שלך ! ! ! שמור עליהם ! ! ! גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guy@anashimbeadom.org

      • אכן טעיתי. לא שמתי לב שזה עודכן.
        אורן | 14/10/2008 23:42

        קצת לא הגיוני לתת 2 נקודות לאדם שלא היה הנהג באותו המקרה אבל לא משנה.