הכוונה לחוקיות הצבת התמרור

  • מזה זאת אומרת?
    דחוף | 05/10/2008 12:42

    מה זאת אומרת להוציא תעודת עובד ציבור על תימרור באזור מסויים? אשמח להסבר על פשר הדבר וכיצד עושים זאת. תודה רבה.

    • הכוונה לחוקיות הצבת התמרור
      נהג ועו"ד | 05/10/2008 13:29

      שלום, כפי שידוע לך לא ניתן להציב תמרור במקום מסוים סתם על פי החלטה שרירותית של אדם פלוני. צריך להראות ב"תעודת עובד ציבור" (שזהו מסמך בעל משמעות משפטית) שמדובר בפעולה חוקית שהרשות ביצעה, והצבת התמרור בוצעה כחוק. לצורך כך עליך לפנות בטלפון או במכתב בדואר רשום (רצוי) לרשות שבאזור שלה מצוי התמרור (אפשרי שזה יהיה מע"צ או רשות מקומית) ולבקש מהם את המסמך הנ"ל. אם לא קיימת תעודה שכזאת בנוגע לתמרור מסוים, זה יכול להועיל רבות באישום כנגדך.

      • תודה רבה!  לת
        :-) | 11/10/2008 21:44