לא ניתן לבטל דו"ח

  • דוח על שימוש בgps תוך כדי נהיגה
    אריק | 05/10/2008 10:00

    תוך כדי נסיעה ברכב השתמשתי ב gps וקיבלתי דו"ח על סך 1000 שח האם יש לי עילה לבטל דוח זה (יש לי רק אזהרה לפני שנה על חגורות לטרפיסטים מאחורה)

    • לא ניתן לבטל דו"ח
      גיא "אנשים באדום" | 05/10/2008 13:19

      בעת השימוש במכשיר זה או אחר ובמקרים דומים, תשומת ליבנו מוסטת מהכביש ואנו עלולים למצוא עצמנו במצב לא נעים וכואב. רצוי שאת כל "הסידורים" נעשה לפני או אחרי הנסיעה. לא ניתן לבטל בשום מצב דו"ח, ניתן להגיש בקשה להמירו לאזהרה. אחד התנאים לכך הוא שלא קיבלת כל דו"ח בשנתיים האחרונות . . . שנה טובה מאושרת עם אדיבות סבלנות ואחריות בכבישים ! נהג ! החיים בהגה שלך ! ! ! שמור עליהם ! ! ! גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guy@anashimbeadom.org

    • יתכן וניתן לבטל את הדוח
      עו"ד אילון אורון | 06/10/2008 15:38

      יתכן כי התביעה תיראה שימוש בג.פי.אס כשימוש לצורך נהיגה, ותמצא לבטל את האישום. בברכה עו"ד אורון מנהל הפורום

      • בהמשך לענין הדוח על שימוש בGPS
        אריק | 06/10/2008 17:19

        גם אם השימוש ב gps הוא בפלאפון ? אני יכול להוציא פירוט שיחות על כך שלא דיברתי באותו זמן ועם מי יוצרים קשר?

        • לדעתי אין לך סיכוי
          אורן2 | 11/10/2008 00:39

          העובדה שהחזקת פלאפון שמכיל SPG לא מקנה לך יתרון. השאלה היא האם העובדה שבפלאפון יש SPG שולל את תכונותיו כטלפון? התשובה כמובן שלילית ולכן גם אם החזקת טלפון שמכיל 3PM, משחקים,SPG, סרטים, מוזיקה, אינטרנט וכל מה שתירצה לא מעלה ולא מוריד מעובדת היותו של המכשיר ט-ל-פ-ו-ן.