למרות שאני לא העו"ד ...

  • קנס 1000 ש"ח
    יורם | 30/09/2008 10:47

    עורך דין נכבד! א. קיבלתי דוח על "שימוש בטלפון נייד בזמן הנהיגה". האמת היא שלא דיברתי בנייד ולא שלחתי סמס. רק הסתכלתי על המסך ע"מ לראות האם הגיע אימייל. וברגע זה נעצרתי. יש לי דיבורית - אוזניות. האם אפשר לבטל את הדוח? ב. אני תושב מעלה אדומים. קיבלתי דוח חנייה בירושלים. האם אני חייב לשלם? מאד מודה לך על התייחסותך!

    • למרות שאני לא העו"ד ...
      גיא "אנשים באדום" | 30/09/2008 15:14

      א. לא דיברת , לא שלחת SMS , לא החזקת את הטלפון ביד ? ערער על הדו"ח במכתב מפורט אל תחנת המשטרה הקרובה למקום האירוע כמפורט בגב הדו"ח. פרט את הנסיבות, צרף צילום של הדו"ח ו . . . אם תקבל תשובה שלילית יש לך 2 אפשרויות : להגיש בקשה להישפט / לבקש המרה לאזהרה (אם אתה עונה לקריטריונים). לקבלת פרטים נוספים כתוב אלי למייל. ב. למה אתה חושב שיש לך פטור מתשלום ? ספר לנו על הסיבה ..... שנה טובה מאושרת עם אדיבות סבלנות ואחריות בכבישים ! נהג ! החיים בהגה שלך ! ! ! שמור עליהם ! ! ! גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guy@anashimbeadom.org

      • איך הסתכלת על המסך? החזקת את הטלפון בשביל זה?
        אורן | 01/10/2008 19:17

        אם כן, זה גם נחשב שימוש בנייד וזה אכן העבירה והקנס שקיבלת בצידה.

    • שימוש בטלפון
      עו"ד אילון אורון | 02/10/2008 07:26

      נראה לכאורה כי השימוש שעשית במכשיר יחשב כעבירה. אם תתקבל גרסתך לפיה היית במצב עמידה, יתכן והדוח יבוטל. בברכה עו"ד אורון מנהל הפורום