טלפון נייד

  • עיסוק במקשי טלפון נייד בשעת נהיגה באופנוע
    ראובן | 13/09/2008 18:27

    קיבלתי דו"ח על החזקת מכשיר טל' נייד ושימוש במקשים בשעת נהיגה באופנוע ולטענת השוטר שהעיסוק היה בידי הימנית, ואני מכחיש, הואיל ואין אפשרות לנהוג ולהחזיק ביד הימנית מכשיר כל שהוא משום שהיד הימנית משמשת ללחיצה על דוושת הזרמת הדלק, ואם הייתי משחרר את היד, האופנוע היה עוצר באמצע התנועה.ושאלתי, האם אני יכול לבקש משפט על סמך טענתי זו?

    • טלפון נייד
      עו"ד אילון אורון | 14/09/2008 06:52

      הטענה אכן מיוחדת ויוצרת אהדה מסויימת - שהרי ההגיון אומר שהיית אמור להחזיק הטלפון ביד שמאל. עדיין - ללכת לבימ"ש ללא יצוג זה דבר מסוכן. בברכה עו"ד אורון מנהל הפורום