נקודות לא נמחקות !

  • נהיגה באור אדום
    איליה בלומקין | 28/08/2008 16:51

    שלום, נסעתי באור אדום וקיבלתי 10 נקודות וקנס של 1000 ש"ח. באיזה תנאים נקודות אלו יכולות להמחק, ולאחר כמה זמן מיום ביצוע העברה? תודה,

    • נקודות לא נמחקות !
      גיא "אנשים באדום" | 28/08/2008 21:57

      צר לי לאכזב אותך - לא מוחקים לנו את הנקודות, המצטברות עד אשר חלילה יש צורך בקורס או באמצעי אחר לשימור הרשיון. יחד עם זאת אם תקפיד יותר בנהיגתך במהלך השנתיים הקרובות ולא יהיו לך יותר דו"חות , בעוד שנתיים אם חלילה שוטר ירצה לתת לך דו"ח תהיה זכאי לבקש לקבל אזהרה (מעין "נו נו נו") נהג ! החיים בהגה שלך ! ! ! גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guy@anashimbeadom.org

    • נק' משרד רישוי
      עו"ד אילון אורון | 31/08/2008 14:55

      אם צברת עד 22 נק' ולא ביצעת עבירת תעבורה במשך שנתיים - נק' אלו לא יובאו בחשבון לעניין תקופת הצבירה. בברכה עו"ד אורון מנהל הפורום