לגיא "באדום" - הקדמת תרופה

  • עקיפת רכב איטי הנוסע בשוליים
    יוני | 21/08/2008 19:54

    שלום, האם רכב איטי אשר נוסע בשולי הכביש לטובת הרכבים "הממהרים" שמאחוריו, עובר על החוק? ואם לא, האם כל הרכבים זכאים לעשות זאת? כמו כן, האם זה בכלל חוקי לעקוף רכב כזה (ועל פס לבן בפרט כשהרכב העוקף נשאר בתחומי הנתיב ולא עולה עליו)??? תודה רבה, יונתן

    • לגיא "באדום" - הקדמת תרופה
      יוני | 21/08/2008 19:57

      אני נמנה עם אלה אשר חוטפים את הצפצופים והיריקות משום שלא עוקפים רכב איטי שכזה על פס לבן...

      • שלא נקבל מכות ושלא נזדקק לתרופות !
        גיא "אנשים באדום" | 23/08/2008 16:06

        אני מברך אותך על הציות לחוק, אולם יחד עם זאת איני מוצא סיבה לצורך לעקוף את הקו הלבן. הרי הרכב האיטי נוסע על השול הימני ...... מעוניין במידע נוסף ? בשיתוף פעולה לקידום הנושא ? כתוב אלי. בכביש צייתו לחוקים ! בבית לכם מחכים ! גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guy@anashimbeadom.org

    • לא ! הוא מציית לחוק !
      גיא "אנשים באדום" | 23/08/2008 15:59

      רכב איטי מחוייב לאפשר (בהתם לנסיבות ולתנאים) לרכבים שמאחוריו להמשיך בנסיעה ללא עיכוב. קיימת עבירה כנגד נהג הנוהג ברכב עם מטען (או עקב שיפוע) ונאלץ לנסוע לאט ועקב כך יש עיכוב בתנועה , ולא ירד לשול הימני המיוצב באספלט ! כדי לאפשר לרכב מאחוריו לעקפך . העונש בגין עבירה זו - 250 ש"ח ו 4 נקודות. אין כל בעיה לעקוף רכב כזה, הרי אין כל סיבה לגעת בקו הלבן. למה לדעתך צריכה להיות בעיה בכך ? לא עקפת תוך סיכון / חציית קו הפרדה לבן רצוף ? סע לשלום ותגיע בריא ושלם הביתה ! בכביש צייתו לחוקים ! בבית לכם מחכים ! גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guy@anashimbeadom.org