תשובה לאיתי

  • נהיגה במהירות של 36 קמש מעל המותר בדרך עירונית
    e_tay | 24/07/2008 21:32

    שלום רב, נתפסתי על נהיגה במהירות של 36 קמש מעל המותר בדרך עירונית, לא שללו לי את הרישיונות אך זומנתי לדין האקדח הראה 91 לאחר הפחתה של 5 קמש השוטר רשם 86 במקום שהמהירות היא 50 , מה עושים? ואיך יוצאים מזה בשלום? יש לי עברת תנועה 1 ויש לי רישיון 3 שנים תודה

    • תשובה לאיתי
      עו"ד אילון אורון | 25/07/2008 10:15

      קיימת סכנה כי התביעה תבקש לשלול את רשיונך למספר חודשים, בנוסף לפסילה מותנית, קנס וחיוב ב 10 נקודות בברכה עו"ד אורון מנהל הפורום

      • מה ניתן לומר? או לעשות?
        etay | 25/07/2008 17:01

        מה אני יוכל לעשות? הרכב זה העבודה שלי? בעוד שהמצב הכלכלי על הפנים אין שום עצה?