תשובה לקובי

  • התייעצות בנוגע לתאונת דרכים תודה מראש על העזרה !!!
    קובי | 15/07/2008 14:52

    לפני כ-7 חודשים עברתי תאונת דרכים.משאית אשר הייתה בנתיב השמאלי נכנסה לנתיב האמצעי שבו אני הייתי והתחילה למחוץ את רכבי בסופו של דבר נהג המשאית עצר הייתי בהלם מוחלט לא שמתי לב שנפגעתי הזזנו את הרכבים לצד החלפנו פרטים הנהג הפוגע היה רגוע בצורה מכעיסה ולטענתו "דברים כאלה קורים"הוא ניסה להרגיע אותי ואמר לי לא לדאוג ושאני אקבל את הכסף שמגיע לי רצוי לציין שהרכב היה מחוץ לחלוטין בכל מקרה המשאית הייתה שייכת לחברה מסויימת שהודיע לי שהם לא מודים הגשתי כתב תביעה לבית משפט וצפוי לי משפט בשבועות הקרובים שאלתי היא "האם מלבד דוח שמאי המציין את הנזק ותמונות הרכב הנזוק האם יש דברים נוספים שאני יוכל להביא על מנת לזכות בתביעה? רצוי לציין שנפגעתי ויש לי מסמכים רפואיים המהווים ראיה על הפגיעה והטיפולים הממושכים עד היום .הדאגה שלי היא שחברת הביטוח יביאו סטודנט למשפטים שינסה לייפות את העניין.האם יש טיפים מסויימים שיוכלו לעזור לי כי מסתמן שזה המילה שלי נגד המילה שלו (יש לציין כי לא הגיע בוחן תנועה מפני שהנהג נתן לי את הפרטים ונסע והמשטרה אמרה לי שאם הנהג נסע אין להם צורך לבוא ורק לאחר כשעה שהייתי בצד הדרך וניסיתי להרגע התחלתי להרגיש כאבים והזמנתי אמבולנס).אודה לך מאוד אם תוכל לעזור לי בעניין זה

    • תשובה לקובי
      עו"ד אילון אורון | 15/07/2008 16:35

      אינך תובע כסף בגין נזקי גוף מהנהג עצמו, אלא מקבל הכספים מחברת הביטוח שלך (ביטוח החובה). עפ"י החוק עו"ד גובה בן 8 ל 13 אחוז מגובה הפיצויים (בגין נזקי הגוף) ומומלץ שתפנה לחברת הביטוח לגבי נזקי הגוף. לגבי נזקי הרכוש - תוכל לתבוע את הנהג. בברכה עו"ד אורון מנהל הפורום