לא כתבת מה המהירות המותרת בקטע הזה

  • נסיעה במהירות מופרזת :(
    לביא | 26/06/2008 21:28

    שלום, נסעתי היום בכביש בחולון ונתפסתי על מהירות של 88(לאחר הפחתה) ממרחק של 217 מטר בכביש עירוני, יש לציין שהכביש הוא כביש דו צדדי מופרד כשלכל כיוון נסיעה יש שני נתיבים.אני ראיתי שנסעתי 80 קמ"ש וגם עקפתי רכב(אני לא יודע אם זה היה בזמן שהוא מדד אותי, לאחר העקיפה הייתי לבד על הכביש) אך בין כה וכה נסעתי מעל המהירות המותרת. יש לי שלוש שנים רישיון והעבר שלי נקי ללא כל עבירה תעבורתית כל שהיא. יום ראשון אני הולך לקצין במשטרה לקבל את הרישיון בחזרה ולעוד חודשיים זומנתי למשפט. איזה עונש אני צפוי לקבל במשפט?, האם כדאי לי לפנות לעו"ד? אודה לכם מאוד על תשובה. הערת מערכת:לקריאה נוספת:מהירות מופרזת

    • לא כתבת מה המהירות המותרת בקטע הזה
      דוד | 27/06/2008 06:59

      אני מניח ש- 50 קמ"ש אתה כותב שביום ראשון תקבל את הרשיון בחזרה. לא הייתי בונה על זה. אתה עלול לקבל שלילה לתקופה ארוכה. כנהג חדש אתה עלול לחטוף כפליים. צר לי עליך, אבל מגיע לך.

    • הזמנה למשפט בגין עבירת מהירות
      עו"ד אילון אורון | 27/06/2008 09:03

      מבחינת קצין המשטרה נלכדת במהירות של 93 במקום 50. הוותק הוא של 3 שנים בלבד. רב הסיכויים שקצין המשטרה יפסול את רשיונך ל 30 יום, ולאחר מכן תיהיה בסכנה לחודשי פסילה נוספים ע"י ביהמ"ש. ניתן להגיש בקשה לביטול הפסילה מנהלית. אם תהיה מעוניין פרט את מכלול הנסיבות בפניה דחופה ואנחה אותך כיצד.

    • מהירות מופרזת - קריאה נוספת
      אתר הפורומים | 10/07/2008 18:07

      לקריאה נוספת, מקצועית, אודות מהירות מופרזת ראה: מהירות מופרזת