שכרות ורחוב הארבעה

  • אלכוהןל
    עידן | 26/06/2008 12:31

    איזה בדיקות עושים ברחוב הארבעה למי שנישלל על אלכוהול???פסיכיאטר..

    • שכרות ורחוב הארבעה
      עו"ד אילון אורון | 27/06/2008 09:06

      המדובר בבדיקות התאמה לנהיגה מבחינה אישיותית.. כן הדבר כולל מפגש עם פסיכוולוג. אם נפסלים ניתן להגיש ערר לוועדה מקצועית. אני מקווה בשבילך כי אם פסילת ביהמ"ש קבלת את רשיונך, וזאת עד לביצוע הבדיקות, שהרי אין הצדקה שתרצה תקופה נוספת, בזמן ההמתנה. בברכה עו"ד אילון אורון מנהל הפורום ***הערת המערכת:לקריאה נוספת:שכרות

      • לעו''ד אורון
        עידן | 27/06/2008 13:55

        היתה לי שלילה של שנתים והיא הסתימה לפני חודש , אני מחכה כבר למעלה מחודש לזימון לרחוב הארבעה אני צריך לעשות רישיון מחדש יש דרך לזרז את התהליך הזה אני באמת מרגיש כאילו זה עוד עונש בגלל שעל המשפט שלי ערערתי והורידו לי חצי שנה ועכשיו זה חוזר בלי שום סיבה מוצדקת מה עושים אי אפשר לעשות תאוריה וטסט לפני זה???